MENU

Мужество и несокрушимость сделали Юлию Тимошенко легендарным человеком для всего мира - Турчинов

1011 5

Довівши країну до реальної соціально-економічної руїни, втрачаючи важелі свого впливу режим Януковича, незважаючи на тотальні фальсифікації програв вибори, і вже другий рік поспіль розігрує судовий фарс під назвою: «Ми боїмося Тимошенко і хочемо, щоб вона залишалась за гратами». Сьогодні майже відбулась чергова серія цього фарсу. Чому майже? Тому що засідання закінчилось не встигши початись. Всього 10 хвилин знадобилось суддям, щоб перенести засідання на 23 листопада.

Прокуратура навіть не заїкалась про те, щоб привезти до суду Юлію Володимирівну, яка 16-тий день продовжує голодувати.

Захисникам вдалось побачити Юлю. Вона у важкому стані, дуже сильно схудла, практично не може самостійно ходити, але продовжує боротьбу, як справжній та безальтернативний лідер української опозиції…

Ми передали їй звернення всіх опозиційних політичних сил та мільйонів громадян з проханням припинити голодування. Її життя потрібне країні і ми дуже сподіваємось, що Юля прислухається до своїх соратників та прихильників і припинить голодування.

Мужність і незламність зробили Юлію Тимошенко вже давно легендарною людиною не тільки для України, але і для всього світу.

Останні події в Україні свідчать, що тепер сповзання країни до тоталітаризму буде зупинено, а Юля та всі політв'язні будуть на волі. І Тимошенко стане справжнім народним президентом!

 

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини