MENU

Если власть взялась за таких как Оробец, значит ей нечего терять - Белозерская

2168 5

У податковійстверджують, що обшук у фірмі чоловіка Лесі Оробець не має нічого спільного зполітикою.


Брешуть,звісно.


У нашійдержаві все, що трапляється з політикамита близькими до них людей, пов’язано зполітикою. (Те, що з ними не пов’язано,робиться задля виконання плану).


Протягом останніх двохз половиною років до опозиційних діячів– політиків, громадських активістів,журналістів – стільки разів навідуваласяміліція (час від часу забираючи їх зсобою), що в цьому обшуку, певно, не булоб нічого дивного чи надзвичайного. Якбине одне «але» Леся Оробець – класичнийєвропейський опозиціонер – незважаючина неабияку хватку й напористість, дужестриманий і виважений. Вона – з молодогопокоління політиків, у бандитські 90-іне стажувалася, і свої політичні поглядивідстоює у парламенті і поза парламентом,у соцмережах, ніколи не вдаючись нетільки до якихось незаконних дій, анавіть до здорового політичногохуліганства. Уявити собі Лесю Оробець,яка, наприклад, кидає «димовуху» усесійній залі – неможливо. Вона навітьзека зеком, мабуть, ніколи не називалапублічно.


Не писатиму довго, скажулише, що якщо влада узялася за таких, якЛеся – їм вже, певно, нема чого втрачати.Не думаю, що вони мстяться їй за щось –скоріше, хочуть примусити стати тушкою.Оскільки вона не політичний самогубець,вона на це не піде.


Зі спілкування з ЛесеюОробець у мене склалося враження, щоживе вона достатньо заможно, але жадобоюзбагачення не страждає. Тобто, людинамає на хліб і до хлібу і продавати своємайбутнє, один раз «правильно» натиснувшина кнопку, не збирається. От і почавсятиск на неї, шантаж з використаннямблизьких, щоб поставити її у залежністьвід влади.


Сподіваюся, лише лякають,і, побачивши тверду позицію Лесі,відчепляться. Бажаю їй триматися і знаю,що сил у неї вистачить.


А чорні справи цієївлади – у копилочку (назвати це«скарбничкою» язик не повертається),до кращих часів.


Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини