MENU

Член ВО «Свобода» станет мэром Енакиево

1932 4

15 листопада 2012 року відбулася конференція Єнакіївської міської організації ВО «Батьківщина», на якій свободівця Ігоря Славгородського одностайно було висунуто кандидатом на посаду міського голови. У Єнакієвому ще не зареєстрована міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода», тому націоналіста Ігоря Славгородського як єдиного кандидата від опозиції висунула «Батьківщина». Про це пише novosti_o.

Вибори, що відбудуться 16 грудня, було призначено у зв'язку зі смертю міського голови Єнакієвого Сергія Рухадзе, який займав цю посаду з 2001 року. Головним конкурентом кандидата від опозиції на батьківщині Януковича під час цих виборів буде «регіонал» Валерій Олійник.

Нагадаємо, на нещодавніх парламентських виборах Ігор Славгородський балотувався в народні депутати України у мажоритарному окрузі №53 (міста Єнакієве і Торез) і набрав близько трьох тисяч голосів виборців (3,11%).

«Ми провели величезний обсяг роботи у місті під час парламентських виборів. Тепер нам потрібно не тільки закріпити, а й розширити підтримку мешканців. Пріоритетом під час виборчої кампанії, як і раніше, будуть особисті зустрічі та спілкування з виборцями», – підкреслив Ігор Славгородський.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини