MENU

В парламент прорвался депутат-украинофоб Левченко

2073 7


Новий депутат українофоб. Микола Левченко став відомим в Україні післятого, як заявив, що Україна повиннаввести державною російську мову, аукраїнську мову залишити „для фольклора”, повідомляє Vavit.


Як заявив Левченко:„Дві державних мови: російська таукраїнська. Я в принципі з цим погоджуюсь.Але я йду дальше. Виходячи з моїхвнутрішніх переконань, я дійсно вважаю,що Україна як незалежна державаповинна розвиватися на російськіймові – мові, яка підходить для розвиткунауки”.


Як приклад він навів, що у Львові викладають по підручниках, написаних російською мовою:„Подивіться правді в очімікробіологія на українській мові не існує”.


Після цього з критикою Левченка виступили йогооднопартійці ГаннаГерман і Тарас Чорновіл (останній навіть запропонував виключити левченка з партії Регіонів).


Алеполітик як і раніше стоїть на своєму. 


„Українська мованікуди не зникне. На ній писатимутьхудожню літературу, співатимуть пісні,розповідатимуть анекдоти. Це будефольклорна мова”, – додав він.


Того ж 2008 рокускандально відомий секретар Донецькоїміської ради левченко „засвітився” вчерговій історії. Донецька міськагромадська організація „СоюзІнтелектуальної Молоді „Свобода!Рівність! Братерство” сьогодні вранцізаявила про те, що левченко закрашувавв Донецьку свастику, намальовану длянього за замовленням.


„4 березня ми, члениорганізації, зібралися в кабінетілевченка в будівлі міської ради. Левченкопопросив нас замалювати один з дворівДонецька фашистськими свастиками. Нанаше питання, навіщо і кому це потрібно,він відповів, що таким чином ми зможемопривернути увагу громадськості допроблеми фашистських організацій іугрупувань в Донецьку. Також Левченкопообіцяв, що заплатить нам 600 доларів навсіх за проведення нічної акції”, –мовиться в повідомленні.


«Ми офіційно заявляємо– наша організація виступає протибудь-якого прояву фашизму, ксенофобії,расизму. Ми не підтримуємо фашистськіпогляди левченко і засуджуємо його дії.Ми закликаємо депутатів Донецькоїміської ради позбавити левченкаповноважень секретаря ради, а жителівДонецька засудити дії цьогошахрая-політикана», – сказано вповідомленні організації.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини