MENU

Даже адвокаты стали жертвами рейдеров. ВИДЕО

1206 1


В гостинице Русь рейдерыберут под контроль учредительный съездадвокатов Украины. Об этом сообщает журналист и блогер Виталий Манько.


17 ноября 2012 г. запланированопроведение Учредительного съездаадвокатов Украины. Организационно-техническоеобеспечение проведения съезда Закономвозложено на Высшую квалификационнуюкомиссию адвокатуры Украины.


В 7 часов утра 17 ноябрявыяснилось, что вход в зал для съездаперекрыт неизвестными людьми, которыхякобы наняла гостиница "Русь". Приэтом у охранников имеются некие спискиделегатов, никогда не передаваемыечленами ВККА посторонним лицам.

 


 Адвокат, председатель«Киевской обласной колегии адвокатовтак прокомментировал, случившееся вгостинице Русь:


«І таки збулись прогнози на 17 листопада2012 року. Адвокатуру України продовжуютьзахоплювати і майже всі мовчать.


А відбувається банальна боротьба нестільки за владу в адвокатурі, скількиза гроші.


Оскільки після сьогоднішньогоУстановчого зїзду адвокатів Українимають сформувати національні органиадвокатського самоврядування тавстановити розмірі обовязкової "членськихвнесків" плати з кожного майже 50.000адвокатів.


Та оскільки "внески" вбачаютьсяне менше 1 мін. заробітної плати нарегіональному рівні та на національному- це дорівнює адвокатському "общаку",вибачте бюджету в 50 млн. грн. - 100 млн.грн.


Хто буде "держателем общака" іхто є "замовник" буде відомо протягом17-18 листопада 2012 року.

Хоча як чеснорядовим адвокатам до вподоби така возня,оскільки поки "пани чубляться..."- будуть суди, будуть оскарження і рішеннящодо обовязкових поборів з адвокатівне наберуть чинності, регіональні органиадвокатського самоврядування не наберутьповноважень і не зможуть найближчімісяці розправлятися з адвокатамизавдяки дисциплінарним органам.


Шкода,що заангажовані деякі ЗМІ залишаютьтаку нову і чарівну тему без належноїуваги».




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини