MENU

Янукович собезъянничал у Путина ещё одну норму Уголовного кодекса

779 4

Чимало положень новогоКримінально-процесуального кодексуУкраїни є нічим іншим як копіюваннямнорм, що вже діють у Москви.


Відповідно до новогоКримінально-процесуального кодексуміліціонери тепер зможуть затриматилюдину без паспорту для «з'ясуванняособи» на 72 години. 


В Україні немає такихпроблем з нелегальною імміграцією, яку Росії, тому ідея з обов’язково матипри собі паспорт виглядає безглуздо.На мою думку, це нове правило пов’язанез бажанням змавпувати російськезаконодавство. Адже це нововведення єабсолютним копіюванням московськогоправила, де поліція на кожному кроцізупиняє осіб не схожих на росіян івимагають від них паспорт з реєстрацією.Як ви думаєте чим це закінчується?Хабарем поліціянту.


Якщо нашій державі йпереймати якийсь досвід у Росії, токраще нашій владі запровадити іспит зукраїнської мови та історії Українидля тих, хто збирається жити і працюватив Україні, як це нещодавно зробилаРосійська федерація щодо своєїнаціональної мови та історії.


Варто зауважити, щодуже часто українці не мають при собіпаспорту, наприклад, у випадках, коливін знаходиться на перереєстрації призміні прізвища чи фотокартки.


Нагадаю, завтра, 20листопада, вступає в силу новийКримінально-процесуальний кодекс, десеред іншого прописані норм, відповіднодо яких українці тепер муситимутьщоденно мати при собі паспорт. 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини