MENU

Каждому оппозиционеру дадут по 7 лет тюрьмы - Турчинов

932 0

Милицейские генералы уже начинают пугать следующих инициаторов сноса металлической ограды вокруг Верховной Рады наказанием в виде лишения свободы сроком на 7 лет.

Об этом написал первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов на своей странице в сети Facebook.

«Паркан навколо Верховної Ради, від якого відхрещуються всі представники влади від комунальників до апарату ВР, вчора в черговий раз знесли чорнобильці. Але паркан невідомого походження «відновився» за цю ніч на тому самому ж місці. При чому міліцейські генерали вже починають лякати наступних ініціаторів знесення ганебної огорожі тим, що за цю «порчу» будуть саджати на 7 років.

7 років, мабуть, це якийсь сакральний строк для нинішнього режиму. Тимошенко засудили до 7 років позбавлення волі… за паркан теж хочуть давати 7 років... Мабуть, всіх невдоволених їх режимом, влада збирається саджати щонайменше на 7 років, щоб не заважали та не лякали.

Але в невдоволених ходить вже весь український народ. Чи не легше всіх тих, хто ховається за спинами озброєних міліціонерів зібрати в одному місці, обнести високим парканом, а для надійності ще й колючим дротом… Там вони зможуть надійно заховатись від українського народу на всі 7 років. При бажанні можна, звичайно, і на більше...», - отмечает Турчинов.

Ранее Турчинов заявлял, что для борьбы с премьер-министром Украины в 2005, 2007-2010 гг., председателем партии ВО «Батьківщина» Юлией Тимошенко режим Януковича использует традиционную для преступников схему издевательства над заложниками, а именно терроризирует родственников.

UAINFO




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини