MENU

  Попов превратил теплоснабжения в политическую категорию — Кириленко

826 0

Олександр Попов пояснив,чому тиждень не було тепла у більшості київських квартир – мовляв, «Нафтогаз України» зменшив тиск на деяких ТЕЦ.

Дуже добре, але «градоначальник» забув дати відповідь,щонайменше,на декілька питань.

1) Чому від не ними створених боргів повинні страждати ті кияни,які вчасно та акуратно сплачують усі комунальні платежі? І, до речі, таких киян більшість.

 2) Коли та у якому порядку киянам будуть компенсовані грошові (про моральні вже і не згадую) збитки за тепло і гарячу воду,яких не було,але за які вже сплачено або вимушено доведеться сплатити?

3) Через який час нам знову чекати чергового «квартирного похолодання» і хто поніс відовідальність за попередній холодний тиждень у київських оселях? І зауважте,тиждень,коли середньодобова температура була зі знаком плюс.

І останнє. Все ж таки,чому після 28-го жовтня холодні батареі тільки у тих містах, мешканці яких надали підтримку опозиційними силам та кандидатам? Думаю, відповідь на це питання після «холодного тижня» у Києві вже цілком очевидна – і теплопостачання стало політичною категорією. Що ж,друзі,як кажуть,від стабільності до добробуту!

 

 

 Вячеслав КИРИЛЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини