MENU

Биометрические паспорта превратят нас в ходячих доноров для «нужных» людей - блогер

615 0

Старий анекдот. Верховнарада. На трибуну виходить депутат і знадривом кричить : «Пора, нарешті,подумати і про людей".  Ситий голосіз зали : «Да, нєплохо би каждому душ потріста».


Отже що ми маємо. В Росіїдля збагачення декількох «кровосісєй»є на продаж нафта і газ. В Україні такогодобра немає, але є  земля і люди.Продавати землю сільськогосподарськогопризначення  вже з 2013  не дозволила поки що парламентська опозиція...Тепер щодо людей...


На перший погляд,Закон про Єдиний державний демографічнийреєстр - біометричні паспорти, пропосмертне вилучення органів без згодита щойно введеного КПК, який дозволяєзбирати дані про особу таємно, без суду,не пов'язані між собою. А якщо згадатифакт того, що лікарі якраз масовопереносять дані з амбулаторних картокдо комп'ютерних баз даних, стає не пособі. 


Автори ідей, які наразіпредставляють державу, приводятьаргументи, що все це дуже по-європейськи,сучасно і таке інше. Та заради бога! Якбице відбувалося, приміром, в Голандії ,то звісно нічого кримінального. Але цевідбувається в сучасній Україні підпроводом ПР. Держава Україна, одна знайбільш корумпованих держав у світі,де замість займатись чесним бізнесом,конкуруючи на світових ринках, «розумники»винайши кращий спосіб збагачення -конкурувати не за акулами капіталізмуз Нью-Йорку чи азійськими тиграми Гоконгучи Сингапуру, а робити бізнес на власномунещасному населенні. Закончик протягнутина певну тему, і стригти вівцю. Але«штукарі з вар'єте» почали переживати.що в суворий час економічної кризи, щонасувається, стригти буде нічого ібідному українцеві нічого буде втрачати.Крім, можливо, самих себе. 


Ви вірите, що завдякицьому «ноу-хау» , маючи у себе миттєвийдоступ  з  паспорту людини про групу крові, з електронної амбулаторноїкартки про її стан здоров'я ВОНИ ніякцим не скористаються? Я ні. 

 

Елена САС 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини