MENU

«Регионалы» побегут в Демократическое большинство Верховной Рады - Богдан Бенюк 

1837 3

  

07.56


Думаю собі, що те, щодекларувала Партія регіонів, і те, щовона, по сьогоднішній день відстоює, іте затишшя, в яке зараз упала Партіярегіонів, бо розуміє, що багато, яккажуть, з-під ніг земля починає тікати.Але куди вона втече, то це знак запитання.


Бо і Партії регіонів,якщо подивитися список, хто там є, навітьпо партійних списках хто пройшов, то тибачиш, що там є величезна кількість тихлюдей, які ситуативно зараз знаходятьсяв Партії регіонів. І я вам зараз поясню,чого воно так.


В Київський обласнійраді, де я є, я дивлюся на Партію регіонів,яка представляє Київську обласну раду.І бачу там тих людей, які в різний часбули в комуністах, в соціалістах. У Віктора Федоровича, у Віктора Андрійовича.В різних там. Пам`ятаєте, «За ЄДу» булоще. І т.д. Тобто це яйценоси, як я їхназиваю, які ніби-то перелітають з одногогнізда в друге. І в ситуації, яка їмвигідна, під тим, що їм треба захищатисвій бізнес, який забирають - а бізнесзабирають зараз, знаєте, так по простому;по простому і в лоб; хлопці там нерозбираються і етичних відносин тамабсолютно не існує - і тому-то багатолюдей, які ходять на грані (на грані абоперейти на одну сторону, або стати дотих, що підтримують демократів),вірогідність у Партії регіонів такождуже велика. 


Все буде залежати відтого, як зорганізується «Свобода»«Батьківщина» і УДАР


Якщо це буде сила, ібуде підтримуватися народом, то повірте,що і їхня партія потріщить по швахабсолютно швидко. Так само і розваливсяРадянський Союз, на якій ми навіть ніколине могли собі уявити, що це машина можепосипатися. Як виявилося вона посипалася.І тому ми розуміємо,  що будь-яканиточка, скільки б їй не витися, вонавсе одно має початок і закінчення. Інавіть така сила, як Партія регіонів,яка є антиукраїнська сила, тут навітьне потрібно ніяких доказів і не требаніяких аргументів висовувати, бопочинаючи із тих всяких Харківськихугод, ми розуміємо, що іде здача багатьохпріоритетів нашої державності. 

  

 

  

Богдан Бенюк встречас избирателями ВО Свобода, г.Херсон19.11.2012

  

Vladimir Pluton

 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини