MENU

Аферистов, строящих выставочный центр «Парковый», крышует сам Янукович

959 0

  

Я звернувся до Прокуратурим. Києва з проханням притягнути докримінальної відповідальності замовниківта осіб, задіяних у афері навколобудівництва виставково-конгресовогокомплексу на Парковій алеї, 16 а, підвиглядом будівництва президентськоговертодрома.


Як повідомляли ЗМІ, наПарковій алеї, 16 а, під президентськимвертодромом «Дніпро-1», почали будувативиставково-конгресовий комплекс«Парковий».


Ця афера «кришується»найвищими високопосадовцями іприкривається ім’ям Президента. Яквідомо, будувати на схилах Дніпра неможна взагалі, але для Президента  булозроблено виняток, хоча він і не планувавкористуватися цим вертодром черезнеможливість його безпечного використання.


Заради будівництвацього комерційного об’єкту було порушеновсі процедури: його зведено всуперечзабороні будувати в історичній тазаповідній зоні на схилах Дніпра,земельна ділянка була отримана безпроведення конкурсу, цільове призначенняземлі не відповідає призначеннюпобудованого об’єкта. Земля виділяласьз цільовим призначенням «під транспортнуінфраструктуру», а не під виставково-конгресовийкомплекс.


Враховуючи те якоюціною був зведений вертодром, скількизаконів було порушено і що чекає післябудівництва на схили Дніпра, особи, якіпричетні до цієї афери мають понестикримінальну відповідальність.

 

Олександр БРИГИНЕЦ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини