MENU

Сегодняшние карьеристы уничтожат будущее себе и своим семьям - Турчинов

605 0

Работники МВС, СБУ, прокуратуры, обслуживающие антидемократический режим в Украине, перед тем, как исполнить очередной преступный приказ, должны задуматься о своем будущем и будущем своих семей и обратить внимание на пример экс-министра внутренних дел Украины Анатолия Могилева.

Об этом написал первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов на своей странице в сети Facebook.

«В нашій країні вже  майже два роки буяє розгул «законності» та «торжества» права. Вважається, що чим відвертіше та цинічніше плюєш на Конституцію та закони, відпрацьовуючи завдання з Адміністрації президента, тим повнішу індульгенцію та підтримку отримаєш.

Але життя доводить, що у цьому владному тераріумі працюють зовсім інші закони. Економічні інтереси груп та внутрішньо-кланові розборки в умовах авторитарної країни завжди б‘ють показну демонстрацію відданості та агресію владної челяді.

Так, ще минулої п‘яниці Могильов, перебуваючи на посаді Міністра внутрішніх справ, під час доповіді у ВР щодо жорстких порушень МВС Конституції та законів України, демонстрував відверту зневагу до парламенту, опозиції, та конституційних прав громадян України. Вже за годину, без попередження, одіозний міністр позбувся посади.

Я хотів би щоб ті, хто працюють в МВС, СБУ,  прокуратурі та щодня демонструють свою відданість фальшуванням справ, переслідуванням політичних опонентів та знищенням економічних конкурентів своїх господарів, розуміли, що в будь-яку мить вони можуть зіскочити зі своїх посад і відправитись… зовсім необов‘язково що до Криму.

Крім того, ті, хто виконує злочинні накази, повинні розуміти, що за всі свої дії, рано чи пізно, вони будуть нести відповідальність і перед судом людським, а ще важливіше, перед судом Божим.

Тому, шановні кар‘єристи, перед тим як виконати чергове замовлення, добре поміркуйте, чи варта тимчасова кар‘єрна сходинка знищення вашого майбутнього та майбутнього ваших родин», - отметил Турчинов.

Ранее Турчинов заявлял, что ненасытность нынешней власти не имеет пределов: «Для сегодняшней ненасытной власти неважно, что жрать: или своих политических оппонентов на завтрак, или предприятия, недра с шельфами и государственные резиденции на обед».  

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини