MENU

«Революции никогда не возникают на пустом месте» - Турчинов

902 1

22 ноября 2011 года первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов заявил на своей официальной странице в сети Facebook:

«В день річниці Майдану перелякана влада, сподіваючись, що заборонами можна стерти пам‘ять у людей про свободу, волю та правду, вирішила, обнісши майдан Незалежності парканом та загонами міліції, встановити новорічну ялинку.

Тобто, українські можновладці хочуть зустріти Новий рік на місяць раніше. Не виключаю, що у них уже просто закінчились бюджетні кошти, передбачені на 2011 рік. І тому вони хочуть достроково підвести підсумки та почати витрачати ще не зароблені кошти із наступногьо року.

А може просто, на їх думку, рятівна «йолка» зможе відвернути увагу людей від того знущання, яке відбувається щодня в Україні, від згортання соціальних програм, робочих місць, пенсій та зарплат, від політичних та економічних репресій…

Влада, яка два тижні тому всіляко сприяла встановленню трибуни для святкування комуністами Жовтневої революції, сьогодні робить все для того, щоб не дати людям зібратись в центрі міста на річницю Помаранчевої революції. Їх пріоритети зрозумілі, так само як і зрозумілий звірячий страх перед вільними громадянами власної країни.

Сьогодні лідер Помаранчевої революції, Юлія Тимошенко та польовий командир Майдану, Юрій Луценко, знаходяться у Лук‘янівському СІЗО. Тому о 17.00 ми збираємось там, де сьогодні знаходяться ті, хто вів тисячі людей за собою під час Помаранчевої революції. Саме там сьогодні центр справжнього Майдану.

Революції ніколи не виникають на пустому місці. Їх іскру викрешують тоталітарні заборони, репресії та знущання над народом. А потім цю іскру перетворюють на полум‘я мільйони людей, які відчувають себе вільними та гідними кращого життя. Героями стають прості люди, які поважають себе та свою країну, які знають, що волю та свободу не можна заборонити, ввімкнути або вимкнути, як новорічну ялинку».

 UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини