MENU

Федот из Челябинска - первая любовь Ирины Фарион

900 0

Як відомо, кожен наслідокмає свою причину. Кожна дія спричиненаякоюсь передумовою. Деякі неадекватнівчинки людей можуть виявитися логічними,якщо знати причину їх поведінки.


Так ось, як з’ясувалось,на перший погляд, дивні вчинки та заявискандальновідомої «свободівки» таінтриганки (а саме таке значення свогопрізвища вона сама озвучує) Ірини Фаріон цілком мотивовані.


Якщо правда про їїкомуністичне минуле уже стала відомою,то окремі факти біографії спливаютьлише зараз. Але тепер вона уже народнийдепутат, тому і не особливо їх приховує.


Львівські виборц  ІриниФаріон, певно, волосся на собі б рвали,коли б дізналися, що першим коханцемцієї затятої націоналістки був громадянинРосії.


Деталі цього шокуючогофакту стали відомі на останньому фуршетіу Львівській  обласній раді, якийпроводили з нагоди передислокаціїчастини депутатів до Верховної Ради.

 

Ірина Фаріон, розмовляючиз колегами по партії, не підозрювала,що поруч стоїть журналіст і усе чує.


– А ви знаєте, побратими,першим моїм хлопцем був студент зЧелябінська. Ми познайомились ще удалекому 85-му, коли я вчилась нафілологічному. Федот був такий красень,що я не могла стриматися від почуттів.Тоді я його ніжно звала Федя. Але це вжеу минулому. Навіть не хочу згадувати, –сказала Фаріон, не приховуючи своєїностальгії.


– Що ж сталось, Ірино?Чому ви розійшлися? – з зацікавленнямдопитувався Тягнибок.


– Він мене зрадив зєврейкою! – відповіла Фаріон зі сльозамина очах. – З того часу я ненавиджумоскалів і жидів.


Колеги намагалисязаспокоїти новообрану депутатку, однаквона, трохи захмелівши від вина, видала15-хвилинний монолог про «істот, жидів,москалів та іншу нечисть».


Таким чином ще разпідтверджена давньовідома істина –від любові до ненависті один крок. Якколись пані Фаріон демонструвалавсеохопну прихильність курсу партії,так тепер пісочить усе, що з нею пов’язано.


Так і колишня любовпереросла у люту ненависть до «москалів».


Омелян ЧОРНОРОТ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини