MENU

Главным лозунгом Партии регионов стало «Руїну пороблено» - Турчинов

744 0

Востанній день своєї роботи ВерховнаРада прийняла нелегітимний бюджеткраїни. Чому нелегітимний? Тому що, якще можна назвати прийняття бюджету,внесеного урядом, якого вже немає?

Більшганебного бюджету Україна ще не знала.Як за формою, так і за змістом. Щостосується форми, то це, мабуть, єдинийвипадок в історії бюджетного процесу,коли бюджет вносить уряд, який ужевідправлено у відставку.

Адже, бюджет- це головний фінансовий документ, якийрозробляє КМУ для реалізації своєїсоціально-економічної програми тапріоритетів. Скажіть мені, чию програмумусить забезпечити цей бюджет? Програму«папєрєдніків»? 


Зрозуміло, що внесеннянеіснуючим урядом подібного бюджетуна розгляд парламентарів, які вже сидятьна валізах, протирічить не лише здоровомуглузду, але і Закону про регламент ВРУта Бюджетному кодексу, де чітко прописано,що у випадку відставки уряду проектбюджету повертається з парламенту доКМУ в обов‘язковому порядку… Але в насзакони для Партії регіонів неписані…

Стосовно змісту, то віннавіть ганебніший за форму. Як назватипідвищення прожиткового рівня тамінімальної заробітної плати в умовахгалопуючої інфляції на 13 гривень?«Покращенням»?

Чи як назвати те, що,прикриваючись фальшивим маревоммакроекономічних показників, на тлізгортання елементарних соціальнихпрограм, які забезпечували хоча бвиживання українців; на тлі скороченняфінансування освіти, науки, місцевихбюджетів, відбувається збільшенняфінансування силових структур прокуратури,СБУ та МВС? «Руїну подолано»? 

Додатковікоментарі тут зайві. І так вся країнарозуміє, що основним гаслом Партіїрегіонів є - «Руїну пороблено». При чому– руїну надто небезпечну для кожногоз нас.

 

Олександр ТУРЧИНОВ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини