MENU

Русские менты убили украинца, не уступившего им дорогу на машине

1331 0

Офіцери поліції містаЩолково підозрюються у вбивстві українця.


Співробітникивідділу по боротьбі з економічноюзлочинністю та поротидії корупції МВС«Щолківське» підозрюються в нанесеннітяжких тілесних ушкоджень, які призвелидо смерті.


Як повідомляємісцева прес-служба МВС ніч на 21 жовтняв м.Щолково в ході конфлікту отримавтяжкі травми і був госпіталізований домісцевої лікарні громадянин України.24 жовтня, так і не прийшовши до тями вінпомер.


В на початкугрудня було встановлено, що до злочинупричетні троє співробітників міськоговідділу поліції. На даний час вонидопитані в якості підозрюваних.


Вартонаголосити, що мірою запобіжного заходу,для вбивць, було обрано «підписку проневиїзд».


Того трагічного дняоренбуржець разом зі своєю дружиною таприятелем (громадянином України) їхавна своєму авто Volkswagen Golf по вул Заречній.


Повертаючи наПролетарський прт., він не пропустивпозашляховик KIA, в салоні якого знаходилисятроє чоловіків і жінка.


Згодом позашляховикперекрив їм дорогу, з машини вийшло троєчоловіків і жорстоко побили водія іпасажирів Golf. В результаті бійки українцябуло госпіталізовано. В лікарні у ньогобуло виявлено серйозну травму мозку.


24 жовтня потерпілийвід отриманих травм, так і не прийшовшидо тями, помер. По даному факту булопорушено кримінальну справу по ст. 111КК РФ.


novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини