MENU

Что ещё должен сделать режим в Украине, чтобы люди начали защищать свои права - Власенко

1054 4


Коли я перший раз приїхавдо Єгипту на відпочинок (а це був  Каїркінця 90-х), був вражений тим, що відбулосьз цією країною.  Блукаючи біля піраміду Гізі думав, як так могло статись, щокраїна, яка була по-праву визнана"колискою цивілізації", яка в науцівипереджала розвиток Землі  на сотні,а інколи і на тисячі років, перетвориласьна той Єгипет, який я бачив тоді: цілірайони недобудованих будинків ( бо зазбудований будинок треба платитиподаток), старі автомобілі, всюди пилта навіть бруд, старі готелі,бідновдягнені люди тощо. 

Але сьогодні єгиптянивикликають велику провагу і деколинавіть заздрість.Декілька днів назадїх Президент Мурсі ( якого обраливнаслідок революції) видав президентськийдекрет, яким розширив свої повноваження.Єгиптяни не стали мовчати, не "зхавали"те, що їм хотіли впихнути навіть під"красивими" гаслами. Вони піднялисьна захист своїх прав, по-суті сказавши,що ніхто пана Мурсі на виконання такихповноважень не обирав. 


Це лише в Україніможливо, щоб Президента обирали на одніповноваження, а потім 16  мудаків ( ботам було дві окремих думки), які чомусьвважають, що вони є Конституційнимсудом, "скасували" вибір народута, по-суті призначили Януковича навиконання абсолютно інших повноважень.Повноважень, на які його НІХТО НЕ ОБИРАВ.


Після цього ми всі(політики, громадянське суспільство-всі)стерпіли глумління над парламентом тапарламентаризмом (замість терміну "парламентаризм" в Україніможемо сміливо називати "чечетовізм"),потім ми всі стерпіли "податковуреформу", "пенсійну реформу","судову реформу", ми стерпіли те,як вони насаджували атмосферу страху,як кидали та кидають за грати невиннихлюдей, як по телевізору біле називаютьчорним та багато всього іншого.


А фірми, близькі до"Саші-стоматолога", лише  за цейрік "виграли" тендери на загальнусуму 9 МІЛЬЯРДІВ 800 МІЛЬЙОНІВ гривень.І якщо вірити нашим ЗМІ, що відкати(накрутки)  складають 60 %, то вінособисто отримав  близько 5 МІЛЬЯРДІВгривень грошей. Наших з вами грошей.   


Так от, внаслідок масовихпротестів людей в Єгипті, їх ПрезидентМурсі був змушений скасувати декрет,який надавав йому нові повноваження. 


У мене виникло однепитання: що іще повинен зробитирежим в Україні, щоб люди почали захищатисвої права на будь-якому рівні? На рівніЖЕКів, або на рівні найвищого керівництвакраїни, яке раніше крало шапки, а теперкраде для себе повноваження та мільярдиіз державного бюджету.

 

Сергій Власенко



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини