MENU

Если арабы умнее украинцев, они выгонят «братка» из президентского дворца

485 0

Ситуаціятака: шановні громадяни Єгипту трохипомилилися, і, маючи кількох демократичнихпретендентів на президентство, якічубилися між собою, обрали собі президентаз братків. Щоправда, не з донецьких, якми, а з братів-мусульман. Тепер, звісно,схаменулися, зрозуміли, що коли приходятьдо влади братки, то починається покращення,і намагаються свого президента якосьпозбутися.

Нічого нового вони дляцього не вигадали, а зібралисябагатотисячним натовпом на центральнійплощі і влаштували Майдан. Головнийбраток повів себе передбачувано: спочаткуспробував народ розігнати, а коли невийшло, вирішив його обдурити. Скасувавуказ, яким надавав сам собі повноваженнядиктатора, і покликав лідерів опозиціїна переговори, підстрахувавшисьреферендумом по новій Конституції. Нучого вони всі такі однакові?

Опозиціятепер радиться, що робити. От зараз іпобачимо, розумніші араби за українцівчи ні. Якщо не розумніші - основна частинадемонстрантів розійдуться, щоб непіддаватися на провокації, рештунепримиренних розжене влада, після чогопочнуться арешти і суди, а скасованийнині указ буде поновлено найближчимчасом, причому у ще жорсткішійредакції.

Якщо ж араби розумніші,вони не розійдуться, поки не виженутьз президентського палацу останньогобратка.

  

Олена БІЛОЗЕРСЬКА 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини