MENU

Объединенная оппозиция категорически отказалась сесть за стол переговоров с Азаровым

444 0

Політичний діалог ізпредставниками чинної влади неможливийдо припинення репресій, звільненнялідерів опозиції та скасування прийнятихрежимом антинародних та антиконституційнихзаконів. Про це йдеться в заяві Об’єднаноїопозиції «Батьківщина» у відповідь напропозицію прем’єр-міністра МиколиАзарова сісти за стіл переговорів.

Традиціюпостійного політичного діалогу, якийзавжди відбувався в нашій країні,перервав саме Янукович, коли лідерівопозиції було кинуто за грати.

Вопозиції підкреслили, що виступають заздорову дискусію між опонентами, якаби призводила до справжнього, а недекларативного покращення життяукраїнців.

 

Але для початку такогодіалогу владі треба зробити кількапростих кроків: припинити політичнірепресії, звільнити лідерів опозиціїз-за грат, скасувати антинародні закони,ухвалені владою в обхід Конституції іздорового глузду.

«Після виконанняцих умов ми готові до переговорів, аджеми маємо реальний план виходу Україниз глибокої кризи», - наголосили вОб’єднаній опозиції. - «Поки що пропозиціясісти за стіл переговорів виглядає якбезпорадність: режим Януковича власнимируками завів країну у прірву міжнародноїізоляції та економічної відсталості,а відповідальність за це влада пропонуєвзяти опозиції».

Щодо конкретнихпропозицій Азарова (умови членстваУкраїни в СОТ, ставлення до Митногосоюзу, співпраця з МВФ) у опозиціїзазначили таке: «Ми категорично противступу України до Митного союзу. Мивважаємо, що шлях України тільки один– до Європейського союзу. Країні потрібенПлан змін, і задля цих змін потрібневідновлення співпраці з МВФ, а не програма«покращення», якої за два з половиноюроки Вашого прем’єрства країна так іне побачила».

«Що стосується«покращення співробітницва Україна ізСвітовою організацією торгівлі, то тутвідповідь одна: Україна як член СОТповинна використати всі засоби і методидля виправданого захисту своїхнаціональних інтересів, у першу чергуз нашими російськими партнерами. А неповодити себе як «слон в посудній лавці»,демонструючи некомпетентність уперемовинах із своїми зовнішньоекономічнимипартнерами в рамках СОТ», - зазначаєтьсяв заяві.


Батьківщина 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини