MENU

Варягов Януковича нужно метлой гнать из столицы — Зорян Шкиряк

838 1

Сьогодні ледь непотрапили у аврію, страшна ожеледиця. Тому не втримався, щоб не написати. 


Так от. Позаминулогороку, «гауляйтер» Попов, за кошти міськогобюджету, закупив якусь там новітнюсніговбиральну техніку, майже на 150млн.грн!!!! КМДА цим дуже вихвалялася,показували по всіх телеканалах і т.д.Втім, особисто я, не бачив я цю технікуані минулого року, ані нині.


Хтось може сказати,а де все це добро, придбане на коштикиівськоі громади? Де гроші, де машини,куди все це зникло? 


Чи може пан Попов, теперстав таким вже технічним «суперопозиціонером» до Азарова (якщоще є ті, що у це вірять), що тепер принциповосніг чистити не збирається? Що ж, дуже«мудро»... Але...


По-перше, зі своєю«опозиційністю» він банально бреше. Попов, як був, так буде і залишитьсялюдиною диктатора, навіть якщо «длягалочки» вийде з ПР. Все-одно, киян вінцим не обдурить.


Але головне, що відїхніх політичних ігрищ та мєждусобойчіковстраждають, як завжди, пересічні кияни.Саме вони стоять годинами у заторах,саме вони потрапляють у ДТП, саме вонирозбивають собі голови і ламаютьруки-ноги на слизьких і не чищенихдорогах, навіть під своїми домівками. 


Ганьба нинішнійкиївській владі і провладній більшостіКиівради! Усіх цих варягів Януковича,що зараз намагаються косити під «своїх»треба негайно, як мітлою, вимітати зістолиці! На виборах до ВР кияни своєслово сказали, підтримавши опозицію. 


Отже, в Києві, в крайнеобхідно, в березні, максимум в травніпровести вибори мера та депутатів інавести лад в усіх сферах життєдіяльностіміста. Окупанти щодня знищують іпродовжують грабувати столицю. Цесвавілля потрібно зупинити, раз інащавжди. 


Наш обов'зок повернутикиянам реальне місцеве самоуправлінняі відновити право громади вирішуватияк жити та як контролювати своіх майбутніхобранців і свою місцеву владу. І ми цеобов'язково зробимо. Розберемось унашому прекрасному і славному Києвісамі, без «донецьких». 


Тримаймося і готуймосядо остаточноі битви за столицю Україниі її звільнення від кримінальної орди!


Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини