MENU

Голодные бунты в Украине начнутся уже в апреле 2013 года

1416 0

Якраз вчора я звернув увагу на наступне: «Путин по-настоящему встревожен положением дел в стране, но, похоже, он опоздал» Послание президента Путина к Федеральному собранию заставило обозревателя «Коммерсантъ FM» Константина Эггерта вспомнить Александра Солженицына, Михаила Горбачева и Дмитрия Медведева.

ВИСНОВОК:Ось вам бабуся і Юрїв день! Виникає питання, «Яким чином може тонучий врятувати потопельника?!» Це я про мету поїздки деяких політиків із Києва до Москви».

СЬОГОДНІ ми бачимо, що відмашку дав Кремль на поїздку, але виникла форс=мажорна ситуація. Кремль відмашку ВІДМІНИВ!!! Адже рішення приймає той у кого більше прав, а не той хто плазує і випрошує!

Доречі, саме вчора Фірташ «зовсім випадково» оприлюднив інформацію про поставку 8,0 млрд куб природнього газу у 2013 р, в Украіну, НЕЗАЛЕЖНО від «Нафтогазу» Украіни. Це свідчить , що діючий уряд ВТРАТИВ повністю всі важелі влади на теренах Украіни!!!

Адже за три роки у гаранта не знайшлося часу на зустрічь із Коломойським! Відбулись великі проблеми з Вадатурським, довелося піджимати хвоста.

Тепер Фірташ, Льовочкін та Хорошковський публічно демонструють власне бачення, та власну позицію по широкому спектру питань і не тільки економічних.

Перестали давати в повному обєму,продукцію шахти Донбасу, бо вона нікому не потрібна!!!(про це мовчать, бобояться зачіпати це надто болюче питання) Влада, як шагренева шкіра, обмежується Банковою та Грушевського! Все! Далі випалена рейдерством територія, яка перебуває в перманентному стані. В перманентному, відносно протистояння діючому уряду. Це особливо показово було видно на нараді роботодавців з Азаровим! Картина маслом, коли Азаров на нараді говорить за 4% дефіциту!!! А вде через три дні на ВР доповідає ЗРІСТ економіки на 11%!!!

Звичка рахувати всіх навколишніх бидлом, а себе найрозумнішим, помножена на зажерливу жадібність, зробила погану послугу і Яновичу і Федоровичу!!! Післялютого різко почнеться розподіл по групам усіх політичних сил. Посівна вимагатиме фінансів, а Присяжнюк здав в казначейство понад 75 млрд грн із яких понавд 15 млрд це платежі 2013 р!!! Оце буде проблема! Якщо народ позбавити хліба, а до цього все йде,= то голодні бунти в Украіні почнуться вже в квітні!!!

  

Вячеслав ВІТВІЦЬКИЙ

 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини