MENU

Пассажиров «Хюндая» буду отогревать в палатках

416 1

  

Від сьогодні між містами,залізничне сполучення яких, обслуговуютьнадшвидкісні потяги «Хюндай» (у першучергу, на перевантажених Донецькому таЛьвівському напрямках) запрацювалиспеціальні пункти обігріву пасажирів.

-Через аномальні морози зросла кількістьполомок у супер комфортному транспортікорейського виробництва - заявив першийзаступник міністра МНС Василь Холодний– тож безпритульним пасажирам частодоводиться ночувати посеред поля унеопалюваних вагонах, як правило, безгарячої їжі та питва.

Аби уникнутивипадків загибелі пасажирів відпереохолодження та згідно з рекомендаціямиміністерства інфраструктури, відтепервздовж маршруту потяга пасажирів чекаютьпросторі намети з теплогенераторами,гарячою їжею та напоями.

Враховуючиневідкладність ситуації, міністерствовирішило не проводити тендер, а звернутисьдо відомої донецької фірми«ПольОбігрівНамет».

Ціни в пунктахблизькі до ринкових і залежать відтемператури повітря за межами наметута відстані від найближчого населеногопункту. Так склянка чаю «Ліптон» упакетику (без цукру) коштує 10-25 гривень,шоколадний батончик «Конті» – 30 гривень,а порція гарячої вермішелі «Мівіна» –до 50. Керівництво залізниці обіцяє вженайближчим часом включити вартістьпослуг обігріву у ціну квитка.

  

Андрей ХАРТАНОВИЧ endryx



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини