MENU

Табачника можно назначить разве что министром украинофобии

437 0


Однопартійці називаютьйого дешевим клоуном і казнокрадом, вінзаангажований не в одному скандалі –це «окулярна справа», провал вступнихкампаній, присвоєння звання професорааферисту-кримінальнику Слюсарчуку,викрадення музейних документів, закупівляпідручників за космічними цінами,махрова українофобія, нищенняукраїнської освіти, антинауковівипади, багаторазове перебріхуванняісторії на тлі розбудови «русскаваміра». Попри це все (і навіть попри своювідверту особисту неприязнь до Табачніка)Азаров розглядає його кандидатуру напосаду міністра освіти та наукиУкраїни. 

Було би зрозуміло, якбиТабачніка призначали міністромукраїнофобії. Годі знайти «більш гідну»кандидатуру. Але оскільки цей українофобзаймав високі посади та мав нахабствозлодіювати на тілі нашої держави, «Свобода» зробить все, щоби проти Табачніка було порушено карні справищодо його злочинів. У цьому контекстідоречно навести заяву мого побратима,народного депутата України МихайлаБлавацького.

«З огляду на можливеперепризначення Табачніка на посаду,яку він обіймав донедавна, на вівторокми готуємо проект Постанови ВРУ простворення слідчої комісії, що маєперевірити результати фінансовоїдіяльності міністерства, яке очолювавцей чиновник. Зазначу, що в його віданніперебували 37 млрд. гривень бюджетнихкоштів – це найбільший галузевий бюджеткраїни. Ми воліємо знати, як використаноці фінансові ресурси держави. Скажімо,паралельно з так званою «оптимізацією»,коли різко скорочується кількість шкіл,учительських ставок тощо, закупленоавтобуси, кожен з яких – це річна зарплата10 вчителів. На Львівщині закупленовугілля поганої якості за втричізавищеною ціною. А проблема підручниківза фантастичними цінами!

Не зайвенагадати, що не так давно прем'єр Азаров критикував Табачніка за відсутністьзакону про вищу освіту. І що ж ми бачимосьогодні – закону і досі немає, а цейвідомий українофоб знову може стативідповідальним за стратегічний длямайбутнього української державинапрямок.

До того ж, не забуваймо іслів колеги Табачніка по Партії регіонів Бориса Колєснікова, який свого часуназвав того «дешевим клоуном і музейнимкрадієм». Не секрет, що за часів Кучми,коли Дмітрій Табачнік був віце-прем'єром,з фонду Львівської галереї забраликартини до Києва і не повернули. Ці фактинеобхідно ретельно розслідувати.

Мипереконані: навіть якщо Табачніка будепризначено на посаду міністра, післяпостанови Верховної Ради про створенняслідчої комісії Президент повиненвідсторонити його від виконанняобов'язків на час проведення перевірки».

 Ігор МІРОШНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини