MENU

На концерте в Киеве Мерлин Мэнсон порвал Библию

1662 0


Найексцентричнішазірка рок-сцена та його група завіталидо України вперше, і одразу в рамкахсвітового туру під назвою «Hey,Cruel World…».

Все розпочалося зрозігріваючого виступу українськогогурту QARPA, на чолі з відвертою музикантшоюта письменницею Іреною Карпою. Протягом40 хв. не менш експресивні, хоча й ненастільки зіркові як Marilyn Manson, київськірокери намагалися налаштувати фанатівна потрібну хвилю та підготувати довиходу Короля шок-рок-сцени.

І осьнарешті гасне світло, починає награватидовгоочікуване Intro... По той бік чорноїзавіси видно силует нашого героя, щозаніс над головою мікрофонну стійку із хриплим голосом зачитує уривок зшекспірівського «Макбету». Коли завісавпала, почалося шоу ... шоу під назвою -«Hey, Cruel World…», personal від Короля.


 


Manson і Ковідіграли 15 пісень і жодного бісу. Але,кожен наступний концертний номер бувокремою постановкою, новою "хворою"фантазією, не схожою на попередню, відяких скаженів переповнений Палац Спорту.Культовий антихрист-суперзірка влаштувавшоу з переодяганнями, театральноюманерністю і шаленими істериками. Насцені Manson рвав Біблію, бився з музикантами,гуляв під снігом, хрипів, плазував ... тацитував Шекспіра.

Всі треки сет-лістабули відіграні з подвійною енергією.Але з особливим запалом публіка реагувалана окремі, хітові роботи: Rock Is Dead, PersonalJesus (Depeche Mode cover), Sweet Dreams (Eurythmics cover) тазвичайно ж Antichrist Superstar. Особливоюнесподіванкою стало виконання однієїкомпозиції. Шок-рокер приготувавукраїнській публіці окремий сюрприз:на сцені залишилися тільки він і гітаристТвіггі, і під гітарний акомпанементМенсон, накинувши темне покривало собіна обличчя, заспівав The Last Day On Earth - пісню,ніби спеціально написану саме для цьогоконцерту. Ось вона, зустріч Кінця світуу відповідній компанії!

MarilynManson в Києві, 20.12.2012. Сетліст:

  1. Hey, Cruel World...

  2. Disposable Teens

  3. The Love Song

  4. No Reflection

  5. mOBSCENE

  6. The Dope Show

  7. Slo-Mo-Tion

  8. Rock Is Dead

  9. Personal Jesus (Depeche Mode cover)

  10. The Last Day On Earth

  11. Sweet Dreams (Are Made of This) (Eurythmics cover)

  12. Coma White

  13. Antichrist Superstar

  14. The Beautiful People

  15. Irresponsible Hate Anthem

dante-sinner 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини