MENU

Наташа! Ждём наши 1000 евро зарплаты, 500 евро пенсии

1717 1

Я розумію, що в умовах економічної кризи прийняти пропозицію і очолити Міністерство соціальної політики – це фактично розділити відповідальність за добробут мільйонів українців. Але я ніколи не шукала легких шляхів. «Моя хата скраю, нічого не знаю» – не моє життєве кредо.


Потрібно бути чесними і з собою, і з людьми. У мене і у партії, яку я очолюю, було два шляхи. Перший – продовжити критикувати уряд і владу, сховати голову в пісок від тих проблем, з якими сьогодні зіштовхнулись країна і люди. 

Другий – відкинути власні амбіції, взяти на себе відповідальність і почати діяти.

Наталія КОРОЛЕВСЬКА

Ilya Oliynyk Капец міністерству

Татьяна Макурина ждем пенсии 500 дол и зп 10 000, нули не уменьшайте, пожалуйста.

Eugeniy Vande-Kergof Вот интересно, какие лозунги теперь будут литься из уст Натальи Юрьевны? Зарплаты в 1000 евро и пенсии в 500? Молодым политикам дорогу? Или все же присоединитесь к вновь созданному "правительству последнего хапка"? Посмотрим, это будет видно достаточно быстро!Теперь все в ваших руках, власть, полномочия...

Sergey Ivanov Вопрос к новому министру соцполитики - будет ли изменен порядок начисления помощи детям-инвалидам, при котором они и их неработающие опекуны получают 1100 грн. в месяц на двоих???... Разве можно двум людям прожить на 1100 грн. в месяц???

Gennady Kobelev 500 ЕВРО ПЕНСИЯ-ПРЕКРАСНО. НАТАША,СПАСИБО.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини