MENU

Азаров получил лишь должность, а руководить Кабмином будет Арбузов - Тимошенко

482 0

Юлія Тимошенко:Призначення Януковичем уряду - продовженняполітики монархізації країни

Сьогодні Янукович призначив новий склад Кабінетуміністрів, однак, це нічого не означає,оскільки за все, що відбувається в країні- складну економічну та політичнуситуацію, сповзання країни подалі віддемократії до авторитаризму, - відповідаєсам Янукович.

Тезу про продовженняполітики монархізації країни яскравопідтверджує присутність членів Сім’ї Януковича на всіх ключових посадах усилових та фінансових структурахуряду.

Це дуже загрозлива для Українитенденція, яку «Freedome House» у своємуостанньому звіті називає familyзацієювлади.

Скажу відверто, що післяоголошення складу уряду Януковича меністало щиро жаль Миколу Азарова, оскількивін лише номінально займає посадукерівника уряду та не є фактичнимпрем’єр-міністром.

Сьогодні Янукович фактично призначив два уряди: перший -з прем’єром Арбузовим, якому де-фактобудуть підконтрольні усі міністри, адругий - уряд у складі одного Азарова,в якого є гарний портфель, але немаєпідлеглих - це приблизно, як матигенеральські погони, але залишитисябез армії.

В уряді ще фігуруєпредставник так званої «групи РосУкрЕнерго»- Юрій Бойко. Звісно, в нього є кошти,відмиті від оборудок щодо купівлігазодобувних вишок, є також сумнозвіснийфахівець з питань LNG терміналів -іспанський лижний інструктор, - однак,справжньої влади в Бойка немає.

Аналізскладу цього уряду ще раз підтверджуєтезу про те, що Сім’я Януковича в ційконкуренції перемогла олігархів.

Такожзазначу, що спроби піар-служби Банкової,яка вже почала позиціонувати цей урядяк уряд технократів, розумних людей, незможуть ввести в оману, оскільки людизнають ціну цим «технократам», якінасправді є справжніми казнокрадами ітакими їх вже давно знає країна.

Тобтосьогодні нічого нового чи кардинальногоне відбулося і не могло відбутися,оскільки зараз країною править Сім’я.Зміни можливі лише без Януковича.

Юлия ТИМОШЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини