MENU

Современные мультфильмы сексуально дезориентируют детей

465 0

У нашій свідомостімультфільм - це те, що апріорі призначенодля дітей. Тоді чому ж у батьків є сумнівивідносно безпеки іноземної мультпродукції?


На жаль, ці сумніви небезпідставні.


Адже казка - це те, щоформує у дитячій свідомості модельнавколишнього світу, образи мами і тата,друга і ворога, добра і зла, всього того,на що малюк орієнтуватиметься усе життя,як на духовний компас.


Візьмемо до прикладунайголовніший орієнтир для майбутньогожиття дитини - образ жінки.

Тут криється справжнябомба уповільненої дії. Тому щосистематичний перегляд американськихмультфільмів призводить до згасанняу дітей функцій продовження роду.


Схематично, досягаєтьсяце так. Дивлячись на героїнь мультфільмів,дівчатка засвоюють стереотипи майбутньоїсексуальної поведінки, внутрішніхдушевних якостей, а у хлопчиків формуєтьсяматриця, до якої вони будуть підсвідомопрагнути у виборі супутниці, матерісвоїх майбутніх дітей.


У сучаснихмультфільмах образ жінки полишенийбудь-якої романтики і таємниці шляхомнаділення його дорослим реалізмом,фізіологічністю і жорстокістю.


Професійні дитячіпсихологи називають «інтелектуальнимрозбещенням» те, що роблять з нашимидітьми іноземні, головним чином -голлівудські мультфільми.


Зверніть увагу:«романтична» героїня веде себе як мужланабо, взагалі, супермен. Апофеоз цьогопроцесу - фантастичні мультфільми пророботів чи мумій, де нерідко жінка простодемонізується.


Нам варто знати, щообрази жінок, щедро наділені у мультикахчоловічими якостями, призводять дозмішування ролі статей у житті, що припевних умовах у майбутньому можевикликати і більш глибоку сексуальнудезорієнтацію молодих людей.


Ну а садизм у дитячіймультиплікації - це не просто буденнеявище. Ми з Вами є свідками, як на нашихочах чужі люди змінюють психіку нашихдітей. З екрану показують не простокрасиві сцени убивства. Це - девальваціясмерті, що перекроює всю систему дитячихуявлень про світ. 


До сексуалізації вмультиках наші діти також уже звикли.Там жінки реалістичні, фізіологічні,мають прекрасно розвинуті форми дорослихжінок, якими вони вміло користуються.Героїні сміливо проявляють свої симпатіїдо протилежної статі, їх спокусливаповедінка вульгарна і спрямована наконкретний результат.


Дитячі психологипереконані, що дорослі стереотипиповедінки у мультфільмах показуватине можна! Це розгальмовує у дитинисексуальну сферу, до чого малюк ще неготовий ні функціонально, ні морально,ні фізично.


Не маючи нормальноговиходу, ці переживання калічать психікудитини. У майбутньому у неї будутьсерйозні труднощі зі створеннямсім’ї і продовженням роду.


Але дітям подобаєтьсядивитися телебачення.


А ми спокійно спостерігаємо,як наших дітей калічать не нашімультфільми…


Фильм «Влияниемультфильмов на сознание детей»


Марина БУРМАКА 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини