MENU

Подлец Янукович цинично насмехается над нами, заявляя что он не знал о поездах Hyundai — блогер

1353 0

Сьогодні Президент України Віктор Янукович розкритикував рішення уряду і зокрема Бориса Колєснікова за придбання для України корейських потягі Hyundai Rotem «Чому ми, маючи власний прототип високошвидкісного потяга кошти вкладали не на налагодження свого серійного вирибноцтва, а на придбання імпортної продукції»,-  запитав він у Бориса Колєснікова під час засідання Ради регіонів сьогодні в Києві.

Янукович при цьому зробив грізну гримасу: «Що, нам не було зрозуміло, що ця корейська техніка не пристосована для експлуатації в наших умовах? Я вже не кажу про інтереси нашого товаровиробника».

Але тут хотілося  б запитати  у самого Віктора Януковича. А де ж ти раніше був наш білий і пухнастий, і не застеріг Бориса Клєснікова, щоб він не купував у Кореї залізничний транспорт Чи ти лише сьогодні довідався, що це недоцільно?  

Тут хотілося б також нагадати Віктору Януковичу,  що він говорив про корейські потяги ще 18-го вересня в Одесі. Цитую «Я зустрічався з президентом Samsung'а, коли був у Південній Кореї. (Януковичу пофігу, що Hyundai, а щ Samsung - всеєдино -:)))   І для них Україна була відкриттям. Коли ми там появилися з несподіваною пропозицією за фантастично короткий термін пустити в Україні швидкісні поїзди, вони були в шоці», - говорив Янукович тоді в Одесі «Вони спочатку навіть це не сприйняли, а потім порахували, що це можливо. І ось ми запустили сьогодні перші швидкісні поїзди. Але це, як відомо, ластівки. А зараз ми з ними обговорюємо питання створення підприємства, яке буде виробляти на Україні швидкісні поїзди», - уточнив Янукович.

І що скажете? Янукович не падлюка й брехун? Продовжує й далі цинічно насміхатись над нами, що він тіпо не знав про закупівлю в корейців потягів. Тим часом хюндайську хвилю підхопив і Віталій Кличко. Він буде вимагати від Азарова звіту про тенедери. Сьогодні він заявив:»Ми хочемо почути про тендери на всі Хюндаї. Опозиція контролюватиме уряд. Ми будемо перевіряти рішення щодо корупційної складової для національних інтересів».

Віталій, пізно пити «Боржомі», як нирки відвалились. Треба не звіт вимагати від Азарова, а робити запит в Генрпрокуратуру про порушення кримінальної справи проти Колєснікова, Азарова і Януковича. Чи то ти чисто так, для самопіару?

dipcourier

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини