MENU

Давайте объединим наши усилия в борьбе с коррупцией — Анатолий Гриценко

490 0

Ну що, займемося«брудними» грошима і «брудними»чиновниками, які їх відмивають?

Комітетз питань боротьби з організованоюзлочинністю і корупцією, у якому я теперпрацюю, провів перше засідання і розпочавроботу.

Мене обрано головою Підкомітетуз питань запобігання та протидіїлегалізації (відмиванню) доходів,одержаних злочинним шляхом.

На цьомунапрямі працюватимемо утрьох, разом ізВіталіємЯремою (Батьківщина) та ОлегомОсуховським (Свобода). 

Чимзайматиметься наш Підкомітет? 

1)Моніторинг і контроль виконання базовогозакону «Про запобігання та протидіюлегалізаціі (відмиванню) доходів,одержаних злочинним шляхом, абофінансуванню тероризму».

2)Підготовка та внесення на розглядКомітету відповідних законопроектів.

3)Виконання рекомендацій FATF щодо боротьбиз відмиванням грошей.

Це все - сухоююридичною мовою. Але ми з Вами розуміємо,що йдеться про дуже серйозні й загаломнебезпечні речі - запобігання та протидіюмільярдним оборудкам, у яких задіянінапевно не рядові громадяни, а vip-персоникраїни.

Звертаюся до небайдужихгромадян, хто професійно володіє цимипитаннями, або має відповідну інформацію(факти), чи практичні пропозиції тазаконодавчі ініціативи - давайте,поєднаємо наші з Вами зусилля, зарадиважливої для країни справи.

Моя новапоштова адреса в Раді: 01008, місто Київ,вул. Садова 3а, кімната 308, Гриценку А.С.- це для Ваших звернень, які передбачаютьмоє офіційне реагування як депутата.Для всього іншого - краще канал особистихповідомлень Facebook, або так само черезмій персональний сайт. 

ЗалишайтеВаші координати для зв'язку, анонімнізвернення мені не потрібні та й в органахдержавної влади вони не розглядаються,згідно закону.

Анатолій ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини