MENU

Юлии Тимошенко запрещают украсить больничную палату перед новогодними праздниками

545 2

ЮліяТимошенко зустріне Новий рік улікарні

Наглядати за нею будутьчергові лікарі, більшу частину персоналуна Новий рік скерують додомувідпочивати.

Ірина Фурса, якаспостерігає за ходом лікування Тимошенко,в новорічну ніч теж чергувати не буде,вона відзначить свято вдома.

Прицьому керівництво тюремного відомствазаборонило прикрасити палату Тимошенко ялинкою та гірляндою.

«Ми другийтиждень ведемо переговори з керівництвомКачанівської колонії. Але поки позитивноївідповіді не отримали і палата до святане прикрашена. При цьому немає ніякогонормативного акту, що забороняє засудженимвстановлювати ялинки», - заявив народнийдепутат Сергій Власенко.

Вінздивований, тому що в минулому році Тимошенко дозволили встановити святковіаксесуари і в камері Лук'янівськогоСІЗО, і в камері Качанівської колонії.

31грудня в Харків приїде тітка екс-прем'єраАнтоніна Ульяхіна. Вона повідомила, щоворота лікарні збираються прикраситигірляндами та іграшками. За її словами,побачитися з Юлією Тимошенко їй невдасться:

«Я недавно приїжджала здонькою й онукою. Виглядає Юлія добре,навіть краще, ніж зазвичай. Післяголодування, коли почала харчуватися- прямо світиться зсередини. Сповненасил, енергії, ідей. Ми привезли їй багатолітератури - книжки з філософії, історії,права»

Свободу Юлії Тимошенко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини