MENU

Крысы откусили себе Киевский дом учителя

1157 0

Найбільшобурюючий підсумок засідання Київради– відгризання територіїБудинку вчителя. Так так, того самого.При цьому є свідчення, що це один тойсамий пацюк – по черзі зіжрав «Гостиннийдвір», басейн «Водник» та Будиноквчителя. Як будуть поіменні результатиголосування – оприлюднимо.


Але головне, друзі,повставаймо! Цих пацюків можна зупинитилише фізичним контролем голосувань узалі. Тому ми з однодумцями кожногозасідання (пацюки, як правило, збираютьсяраз на місяць) будемо зустрічатися наХрещатику, 36, о 08:30. І давайте або самівільно проходити в будинок нашої міськоїради, або не давати це робити пацюкам.Якщо вони відгороджуються від киянприватної охороною – їм не місце вКиївраді. Не забуваймо – все цевідбувається за наші гроші.


З Нового року пропонуюходити по квартирах та агітувати людейприєднуватися. Кожен може виділити двігодини на місяць, щоб ставити Київрадупід контроль. І перший крок до цього –відкрити її для киян!


Усі інші дії – програш.Мітинги на зіжранних місцях, звернення,судові позови – все це давно вжевіртуальна реальність. В яку пацюки іззадоволенням дають нам гратися, щоб мине заважали їм рухати щелепами.


Сьогодні багатодерибанних питань не пройшли простотому, що УДАРівці, які знов прийшли зВерховної Ради, не давали пацюкамголосувати чужими картками. Це працює!


Друзі, сьогодні немаальтернативи фізичній протидії пожираннюнашого життя. Та і країни. Давайтепокажемо їй гарний київський приклад,дорогі сусіди по місту. Ефективний,рішучий і гуманний при цьому. Не вартопацюків бити, палити та вбивати (навітьякщо інколи дуже хочеться). Все такивони були народжені людьми. Але усіхтреба взяти за хвости і викинути зорганів влади, де вони через нашупасивність розпоряджаються нашеюземлею, майном, погіршуючи усім намумови життя.

 

Єгор СОБОЛЕВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини