MENU

СССР восстановят в 2014 году. Приехали

6044 36

 

19.26


Четвер, 27 грудня 2012 року


ДОРОГІ ДРУЗІ!

Щойнопрослухала на радіо «Ера» (у студії вМиколи Вересня) виступ дуже добрепоінформованого у справах СНГ політологаЕріка Наймана. Він вельми об’єктивнопроаналізував суспільно-політичнуситуацію в Україні у світлі геополітичнихінтересів Росії, США та Євросоюзу.Висновки для нас дуже невтішні.


За Найманом, уже у2014 році виникне нове політичне утворенняна кшталт СРСР з центром у Москві. Українався (разом з Галичиною) буде в йогоскладі.


Цікаво, але те ж самеще 2010 року прогнозував ВолодимирЖириновський. Із тією лише різницею,що, за прогнозом цього кремлівськогоблазня, саме у 2014 році до Росії будеприєднано лише південно-східну Україну.


І всесвітньо відомийполітолог, і лідер ЛДПР зійшлися в тому,що Україна в новітній Російській імперіїне буде мати жодної автономії. «Будетпросто Юго-Западный федеральный округ»,– пророкував тоді Жириновський.


Так чекати на остаточневозз’єднання зі старшим братом намзалишилося недовго. Я майже певна, щоколи це трапиться, то багатьох із насукрай здивує той факт, що деякі лідерипатріотичних українських політичнихпартій в новітнійРосійській імперії отримають високідержавні нагороди та посади.


Так чи інакше, алеодне не викликає сумнівів: російськіспецслужби в Україні спрацювали відмінно,що й стало головною причиною різницітих територіальних бонусів Кремля упрожектах Жириновського та розрахункахНаймана.


ТОЖ ГОТУЙМОСЯ, ДРУЗІ,ДО НАЙГІРШОГО!


Ірина МАГРИЦЬКА



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини