MENU

Новорічне привітання Юлії Тимошенко

2301 16

 



Дорогі мої!


Вітаю вас з усімановорічними святами!


Хочу вам сьогодніпобажати вміти правильно розпоряджатисячасом, який вам відвів Господь.


Яким би важким не булоповсякденне життя, на новорічні святавідкладаються усі справи, ви збираєтесяз родиною за столом, говорите теплі таважливі слова своїм близьким людям,зігріваєте один одного своєю любов’ю.У ці хвилини ви щасливі та спокійні.Однак потім, коли новорічні святаминають, ви знову повертаєтеся у світметушливих, сірих буднів, де майже немаємісця почуттям та сантиментам.


Зараз я хочу, щоб післясвят ви змінили звичайний хід подій,поміняли місцями пріоритети та спробуваливіддавати своїм близьким людям - коханим,дітям, батькам, родині - більше часу,більше любові, більше уваги. Час, що вибезпідставно присвячуєте пустійповсякденній метушні, яка вам лишездається важливою, ви відбираєте в тих,кого любите і цей час вже ніколи неповернеться... Вже потім, коли настаєвимушена розлука, а вона приходить раночи пізно до всіх, ми розуміємо, щонедолюбили, недодали тепла та турботитим, без кого важко уявити своє життя.


Хочу побажати вам невтрачати свій безцінний час на речі,які не варті любові. Спробуйте перелікцінностей змінити зараз, бо в минуломувже нічого змінити неможливо.


Я бажаю вам прожитисвоє життя відразу начисто та присвятитийого найдорожчим у світі людям.


З Новим роком вас, моїрідні!


Ваша Юлія Тимошенко


 Юлія Тимошенко



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини