MENU

Зарплата в Украине должна быть 16 тыс. грн., а пенсия – 7 тыс. грн.

7218 7


Дубинянський благає народ не боротися, а покоритися владі. Брати одіяла ітащитися на цвинтар.

1. Для Дубинянського не існує проблеми несправедливого розподілу національногодоходу України серед її громадян. Збільшення легальних активів олігархів ікількість коштів виведених ними в офшори за ці неповних три роки дозволялизбільшувати щорічно місячний заробіток найманих працівників і пенсії на 176гривень. Тобто, в 2013 році місячна зарплата і місячна пенсії мали б бути на528 гривень вищими, ніж є зараз. Ключова ідея автора - призвичаїти думкусуспільства до невідворотного апокаліпсису для народу і Держави.

2. Новоявлений„месія” від олігархів проголошує - „И чем настойчивее украинцы будут идти кпокращенню, тем хуже для них же.” Автор навіть не натякає , що є варіантинедопущення апокаліпсису і заперечує право громадян від боротьби „запокращення”...

Дубинянський чомусь „не дотягує” що тіньовий сектор економіки України сягаєполовини від її ВВП. Бо знає, що тіньовий сектор кришується тими ж олігархами,владою і правоохоронцями. І якщо його легалізувати, то бюджет Україниподвоїться. А відповідно подвояться і заробітки і пенсії.

3. Дубинянський не второпає, що третина чорноземів світу знаходиться в Україні іякщо їх використати з такою ефективністю, як в Канаді, чи США, то Валовийпродукт України міг би вирости втричі від існуючого – лише від зростанняефективності використання земель. А відповідно і бюджет.

4. Підсумок - якщо реалізувати всі три пропозиції – то рівень середньомісячнихзарплат і в Україні мав би бути в межах 16 тис гривень, а пенсій – 7 тисяч. Алевін „заклинає” – не чіпайте майна „священних корів” –олігархів і їх доходів.Він не закликає реалізувати наявний потенціал України і справедливо розподілятинаявний в Україні національний доход. . Не закликає щоб олігархи не обдирали,народ як липку. Не стаття, а заказуха олігархів, а автор їх раб і співучасник.


 

Володимир ПИЛИПЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини