MENU

«Украинское правосудие нас не удивляет, а шокирует», - Турчинов

841 0

Первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Знову українське правосуддя нас не дивує, а шокує. Аргументи прокуратури і СБУ, що Тимошенко, «перебуваючи на волі» може на щось вплинути, незважаючи на те, що вона вже 4-й місяць знаходиться за гратами, були неперевершені.

Суд з розумінням поставився до цих «аргументів» та взяв чотирьохгодинну паузу, щоб дочекатись завершення прес-конференції Януковича, і уточнити його настанови і завдання. Звичайно, вони підтвердили рішення, яке шокувало Україну та Європу. Поздоровляю, друзі, суди в камерах та подвійні ув'язнення у нас тепер «в законі». 

Перебуваючи у залі суду, я  наочно зрозумів, як деформувалась психологія і мораль людей у 30-ті роки минулого століття, коли ті, хто називав себе слідчими або суддями, штампували, як на конвеєрі, криваві вироки сотням тисяч невинних жертв при мовчазній згоді мільйонів.    

Це страшно, коли суди проходять в камерах, коли прокуратура та СБУ підписують подання про повторний арешт, тому що за місцем проживання не знайшли Тимошенко. Звичайно не знайшли... Вона ж лежить хвора у камері.

Це шок, це страшно, суд перетворили не просто на фарс, з нього зробили небезпечне збочення.

В нас немає суду, немає правосуддя, в нас є люди, які готові вбивати, гвалтувати та знищувати тих, хто не стоїть перед ними на колінах. Тому, не зупинивши їх, ми ризикуємо  не тільки втратити власну країну, ми ризикуємо втратити самих себе».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини