MENU

Покупая детское шампанское, Вы развиваете детский алкоголизм

788 1

Днями ми були всупермаркеті де я побачила як "турботлива матуся " допомагала своїдонечці (вік 5-6 років) вибрати дитяче шампанське. Батьки навіть не задумуютьсянад тим що вони з раннього дитинства виховують з своїх дітей споживачівалкоголю. Діти це майбутнє нації, тому їх здоров’я повинно стати чи ненайголовнішим об’єктом піклування батьків та суспільства. Наша біда в тому, щоалкоголізм в Україні молодшає з кожним роком. Сьогодні він уже з дитячимобличчям. Алкоголізм – це хвороба розуму, душі і тіла водночас.

Киянам не вистачило дитячого шампанського

Одразу після Нового року міські маркети почали спішно поповнювати пусті полиці.2 січня в торговельному центрі ”Караван” (Оболонь) пустували прилавки з дорогимвином, дитячим шампанським….

— За день продавали по тисячі пляшок дитячого шампанського ”Шампусік”. Торіктакого і близько не було. Досі підходять, питають за нього, — каже Євген,продавець-консультант відділу алкогольних виробів у ”Каравані”.

Про шкоду дитячого шампанського

На свята дітям батьки часто купують «дитяче» шампанське, воно не міститьалкоголь і продавати його почали у всіх магазинах країни, але ж насправді це непростий лимонад.

У цьому напої набагато більше піни, яка містить багато шкідливих речовин,харчових добавок, які дозволяють пінці виливатися при відкритті пляшки.

Всі цідобавки перевищені в дитячому напої в кілька разів.

Є навіть в дитячому шампанському бензонат натрію, потрапляючи в організм дитинивін утворює бензоїл-глікокол, а виводиться останній з організму дитини кількаднів, а інколи і тижнів. Якщо дитинка вип'є багато дитячого шампанського, товона отримає серйозне навантаження на шлунково-кишковий тракт, що може урезультаті призвести навіть до отруєння.

МИ – ПАТРІОТИ УКРАЇНИ!


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини