MENU

Москаль опубликует данные на «регионалов»-уголовников

448 0

Зі щирим задоволеннямтільки шо прочитав слова М. Чечетова про те, що в фракції ПР є тільки елітанації - всякі учені, науковці та іншілюди, які, за його словами, ніколи небудуть скакати по столах. (с) Чечетоф.


Але. Чому Міша забувсказати, що, окрім людей з найвищимичеснотами, там є і люди, з ніг до головиоблиті нечистотами???


Чому Міша не говорить,що за всю історію укрпарламентаризмуще ніколи в Раді не було стільки осіб,які (йдучі за мажоритарними округамивід ПР чи самовисуванцями), належать,або належали в минулому до організованихзлочинних групувань, були засуджені затяжкі злочини (в зрілому віці)???


Подібна «еліта нації»,яка під час виборів пройшла по мажоритарнихокругах за підтримки ПР, є вихідцями зОдеської, Вінницької, Хмельницької,Черкаської та деяких інших областей ірегіонів України. Я сказав - «і деякихінших», ви все правильно зрозуміли:)))))


Комітет парламентуз питань боротьби з організованоюзлочинністю і корупцією збирає цюінформацію, і, після глибокого аналізу,вона буде опублікована.


Тим паче, що Партіярегіонів, маючи усі можливості, моглаотримати цю інформацію набагато раніше- від СБУ і МВС. І зробити відповіднівисновки

Hennadii Moskal



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини