MENU

Бунт шахтеров начал обратный отчет существования режима Януковича - Бригинец

3680 9

 


Про те що «донецькі»почали виказувати своє незадоволеннядіями Януковичів, ще донедавна «вінценосноїродини» здатної перетворити їх життяна казку, стало очевидно ще в періодтогорічної передвиборчої кампанії доВерховної ради. Тоді, коли мешканцівсхідного регіону, особливо тих, хтознаходиться на державній службі чипрацює у бюджетних установах в різнийспосіб, навіть методом погроз розправи,звільнень з роботи та відбиранняособистого майна, змушували  голосуватиза Партію регіонів та її мажоритарнихкандидатів, подекуди виникали поодиноківипадки громадської непокори. Але навітьна фоні загального сприйняття Партіїрегіонів як ворожої, вони носилиперманентний характер та регіонали щезнаходили сили та можливості пригальмуватипроцес бродіння в масах їм с свій часабсолютно покірних та не допуститипублічної огласки. 


Сьогодні ситуаціядокорінно змінилась, межа критичноїмаси пройдена и стримувальну греблюпрорвало. Про це свідчить акціягромадської непокори, ініційованагірниками шахти «Червоний партизан»що на Луганщині, членами Незалежноїпрофспілки гірників, звільнениминапередодні, які захопили кабінетдиректора копальні  з вимогоютермінової зустрічі із власникомоб'єднання ДТЕК "Свердловантрацит",мільярдером Ринатом Ахметовим тагубернатором Луганської областіВолодимиром Пристюком. Доведені до межігірники рішуче вимагали не закриватикопальню та повернути на роботу усіхпрацівників, звільнений під часреорганізації переданого в приватніруки підприємства.


Акція миттєво набулаширокого розголосу в ЗМІ та резонувалау суспільстві. Здається, своєю рішучістюгірники, а разом із ними й решта українцівначе вигукнули: «Януковичі стережеться,бо саме з сьогоднішнього дня, розпочавсястрімкий відлік існування картковогопалацу, оснащеного золотими унітазамита височенними парканами,й найближчимчасом саме, відданий вам електоратдоскочу наситившись вашими брехливимита примітивними демагогіями,  розпочавпидалювати ситуацію щодо згуртовуванняукраїнців в реалізації спільно очікуваногомоменту – потоплення узурпаторів вїхніх власних золотих унітазах, придбанихза гроші того самого зрадженогоелекторату.


Вихід знайшли - вдали,що нічого не було, нічого не планувалось,що народ дурний і нічого не зрозумів, авласникі білі і пухнасті... Але народ недурний.... Просто період однієї дощинкиі однієї сніжнинки вже минув... Наближаєтьсяперіорд дощів і снігопадів на головуцієї влади яка невідділима від бізнесу...

 

Олександр Бригінець



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини