MENU

14 января состоится аппеляционный суд по делу семьи Павличенко

328 2

 


14 січня починаєтьсячерговий етап у справі родини Павліченків. Засідання апеляційногосуду, яке призначено на цей день – цеодин з останніх шансів дляправосуддя хоч трішки відновити довірудо себе з боку українців. Це шансрозпочати пошук справжніх вбивць суддіЗубкова, це можливістьпродемонструвати всім, що суддізацікавлені знайти злочинців, що вбилиїхнього колегу, а не покарати невиннихзаради гарної статистики "розкриттязлочинів”.


Чим більше суспільстводізнається про деталі цієї справи, тимбільше людей розуміє, що на лавіпідсудних – не вбивці. Вже йадміністративний суд скасував рішенняпокійного судді Зубкова, яке ніби-тобуло "мотивом їхнього злочину”. Азавдяки роботі журналістів, які розмістилив Інтернеті відео "зізнань Сергія”,сумнівів у тому, що вбивці – не Павліченки,не лишилося ні в кого. Найгірше те, щона таку "роботу” слідства та судузважають і злочинці - і продовжуютьбезкарно вбивати суддів . В груднібуло по-звірячому вбито суддю Трофімовата його родину.

Акції, марші, тамітинги на підтримку родини Павліченківпроходять по всій країні, до нихдолучається все більше громадян. Більшетого – з проханнями допомогти тазупинити суддівське свавілля до учасниківцих акцій звертаються звичайніукраїнці, які теж постраждали віддій служителів Феміди. Бо вони розуміють– лише спільна дія має достатню силуспротиву. Вони відчувають, що саме так,коли громада стає на захист звичайноїродини, стає на захист власних прав тасвобод, народжується громадянськесуспільство.

Лише чесний, справедливий,відкритий та об'єктивний розглядсправи Павліченків дозволить українцямдовіряти суду, адже лише таке судочинствоє правосудним та конституційним.


І цього ми вимагаємо.Лише пошук та покарання справжніх вбивцьсудді Зубкова дасть надію решті суддіввідкрито та чесно, не побоюючись за власнежиття, вершити судочинство. Ми вимагаємонегайно розпочати цей пошук.


14січня, 9.30, Київ, Солом’янська площа 

ripcska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини