MENU

Оправдав Павличенно, у правосудия появится шанс найти настоящего убийцу судьи Зубкова

553 0

‎14 січня, 9.30, Київ,Солом’янська площа: починається черговийетап у справі родини Павліченків -Засідання апеляційного суду, якепризначено на цей день – це один зостанніх шансів для правосуддя хочтрішки відновити довіру до себе з бокуукраїнців. Це шанс розпочати пошуксправжніх вбивць судді Зубкова, цеможливість продемонструвати всім, щосудді зацікавлені знайти злочинців, щовбили їхнього колегу, а не покаратиневинних заради гарної статистики«розкриття злочинів».

Чим більшесуспільство дізнається про деталі цієїсправи, тим більше людей розуміє, що налаві підсудних – не вбивці. Вже йадміністративний суд скасував рішенняпокійного судді Зубкова, яке ніби-тобуло «мотивом їхнього злочину». А завдякироботі журналістів, які розмістили вІнтернеті відео «зізнань Сергія»,сумнівів у тому, що вбивці – не Павліченки,не лишилося ні в кого. Найгірше те, щона таку «роботу» слідства та судузважають і злочинці - і продовжуютьбезкарно вбивати суддів . В грудні булопо-звірячому вбито суддю Трофімова тайого родину.

Акції, марші, та мітингина підтримку родини Павліченків проходятьпо всій країні, до них долучається всебільше громадян. Більше того – зпроханнями допомогти та зупинитисуддівське свавілля до учасників цихакцій звертаються звичайні українці,які теж постраждали від дій служителівФеміди. Бо вони розуміють – лише спільнадія має достатню силу спротиву. Вонивідчувають, що саме так, коли громадастає на захист звичайної родини, стаєна захист власних прав та свобод,народжується громадянське суспільство.

Лишечесний, справедливий, відкритий таоб'єктивний розгляд справи Павліченківдозволить українцям довіряти суду, аджелише таке судочинство є правосудним таконституційним. І цього ми вимагаємо.Лише пошук та покарання справжніх вбивцьсудді Зубкова дасть надію решті суддіввідкрито та чесно, не побоюючись завласне життя, вершити судочинство. Мивимагаємо негайно розпочати цей пошук.

Сергій ТИЩЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини