MENU

«Так работает гестапо» - Турчинов

2273 1

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Вчора Міністр юстиції Лавринович спростував інформацію про плани влади етапувати Тимошенко до колонії. 

Ще о 18.00 29 грудня годині керівництво СІЗО також спростовувало цю інформацію захисникам Юлії Володимирівни, повідомляючи, що до Нового року нічого подібного не планується. Але вже вночі хвору жінку підняли з ліжка, на ношах закинули до автозаку і через запасний виїзд відправили до Харківської колонії з найбільш суворим режимом. 

Так працює гестапо. Так по країні крокує фашистський режим.

До речі, Тимошенко відвезли до єдиної колонії в Україні, де пожиттєво тримають ув'язнених жінок. Таким є новорічне привітання лідеру опозиції від чинного президента, такою є його відповідь на Лист диктатору від Юлії Тимошенко.

ГПУ, СБУ, МВС та Мінюст другий рік поспіль зайняті та тяжко перенавантажені катуванням політв'язнів, а в цей час, здурівший від вседозволеності кримінал серед білого дня розстрілює беззахисних громадян...

Відновити закон та справедливість в нашій країні можна лише одним шляхом: не заявами цивілізованих країн, не тихим обуренням на кухнях та диванах, а виключно поваленням цього кримінального режиму!»

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини