MENU

Милиция ищет диплом Королевской и молчит о нераскрытых преступлениях - Москаль

1036 0

Покився українська міліція героїчно розшукуєдиплом замріяної Королевської, в країніпродовжують вбивати, грабувати, різати,підривати, палити та гвалтувати. Як іобіцяв, продовжую інформувати громадськістьпро найбільш резонансні нерозкритізлочини останнього місяця, про більшістьяких МВС намагається мовчати, як радянськіпартизани. Особливу увагу рекомендуюзвернути на «інцидент» з депутатомСтаніславом Березкіним, який пропонуювашій увазі першим.

21 грудня о 14.20 умісті Кіровограді на пустирі поблизуофісу приватного акціонерного товариства«Креатив» було знайдено підозрілукартонну коробку, у якій знаходивсясаморобний вибуховий пристрій,виготовлений з використанням мобільноготелефону, пристрою для позиціювання,ручки з вмонтованою відеокамерою,електродетонатора та близько 300 гвибухівки. Вжитими заходами зазначенийпристрій знешкоджено. Попередньовстановлено, що чотири години тому намобільний телефон народного депутатаУкраїни С. Березкіна подзвонив невідомийта повідомив, що в згаданому місті вкамері схову автостанції Кіровоград-1”для нього знаходиться термінова посилката запропонував її забрати. Указанупосилку останній доручив забрати своїмохоронцям, та залишити її на пустирі.Перевірку за даним фактом проводитьУСБ України в Кіровоградській області.

10січня о 18.00 у місті Одесі на вулиціневідомий пострілами з невстановленоїпневматичної зброї поранив місцевужительку гр..Х, 1972 р.н., касира обмінногопункту валют Одеської філії приватногоакціонерного товариства «Українськафінансова група», після чого відібрав3 ис. грн., вироби із золота та мобільнийтелефон. Потерпілу госпіталізовано. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.І ст.187 КК України(розбій).

9 січня о 15.50 у містіДніпропетровську до приміщення приватногоювелірного магазину «Золотий Оскар»зайшли троє невідомих у масках. Один зних здійснив декілька пострілів зневстановленої зброї в стелю, післячого нападники з вітрини викрали ювелірнівироби та втекли. Сума збитків з’ясовується.З місця події вилучено гільзу калібру9 мм. За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.З ст.187 КК України(розбій).

9 січня о 4.50 у містіДніпропетровську на вулиці біляприміщення публічного акціонерноготовариства «АктаБанк» стався вибух (запопередніми даними гранати Ф-1). Люди непостраждали. Вибухом частково пошкодженоскло фасаду згаданої будівлі. З місцяподії вилучено спусковий важіль запалуручної гранати. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУкраїни (хуліганство).

8 січня о 15.00у місті Єнакієвому Донецької областіу квартирі гр.. Х, 1960 р.н., без постійногомісця роботи, знайдено мертвими зложовими пораненнями господарку та їїспівмешканця гр..У, 1957 р.н., безробітного.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження ч.2 ст.115 КК України (умисневбивство).

8 січня о 3.15 у місті Харковідо приміщення АЗС «ОККО» публічногоакціонерного товариства «Концерн«Галнафтогаз» зайшли двоє невідомих умасках. Вони під загрозою предметасхожого на обріз мисливської рушниціу працівників указаної АЗС відібралиблизько 20 тис. грн. виручки, після чоговтекли. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.З ст. 187 ККУкраїни (розбій).

8 січня о 13.20 у містіСтаханові Луганської області доприміщення приватного ювелірногомагазину «Сапфір» зайшли двоє невідомих.Вони молотком розбили скляну вітринута під загрозою предмета схожого напістолет направленого на продавцямзгаданого магазину намагалися заволодітиювелірними пробами, але, після невдалоїспроби, втекли. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.2 ст.187 ККУкраїни (розбій).

7 січня о 4.30 у поліпоблизу села Циганівців Ужгородськогорайону Закарпатської області виявленонесанкціоновану врізку домагістрального
фтопродуктопроводудочірнього підприємства «Прикарпатзахідтранс»закритого акціонерного товариства«Югозапад» (Російська Федерація).Забруднення прилеглої території небуло. Проводиться перевірка.

6 січняо 16.00 у селищі Гаспрі Ялтинської міськрадиАвтономної Республіки Крим у своїйквартирі знайдено мертвою з ознакамиудушення гр..Х , 1936 р.н., пенсіонерку, тамертвим з травмою голови її сина–громадянина Російської Федераціїгр..У, 1957 р.народження (мав посвідку напроживання в Україні). За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

5січня о 23.30 у м.Сімферополі до приміщенняторгівельного центру «Метро Кеш ендКеры» зайшли троэ невідомих в масках.Вони під загрозою предмета схожего напістолет відібрали в кассира згаданогоцентру понад 21 грн. Виручки, та й втекли.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.3 ст.187 КК України(розбій)

6 січня о 2.00 у містіДніпродзержинську Дніпропетровськоїобласті на вулиці невідомий під часраптово виниклої сварки пострілом зневстановленої зброї заподіяв вогнепальнедробове поранення місцевому жителюгр..Х, 1985 р.н., без постійного місця роботи(госпіталізовано). За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.4 ст.296 КК України (хуліганство).

5січня об 11.30 на околиці села ДавидовогоБроду Великоолександрівського районуХерсонської області в комунікаційномуколекторі було знайдено обгорілий трупневідомого чоловіка віком до 40 років.Причина його смерті встановлюється. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.І ст. 115 КК України(умисне вбивство).

4 січня о 21.45 умісті Харцизьку Донецької області доміліції звернулася місцева жителькагр..Х, 1971 р.н., приватний підприємець.Зона заявила, що дві години тому взазначеному місті двоє невідомих умасках зайшли до її будинку й під загрозоюпредмета схожого на пістолет зв’язалигосподарку, викрали 1,5 тис. доларів США,5 тис. російських рублів,1 тис. грн., двамобільні телефони та ювелірні вироби,після чого втекли.

З січня о 19.00 умісті Горлівці Донецької області насміттєзвалищі було знайдено мертвою зознаками зґвалтування гр..Х (про відкриттякримінального провадження за фактомбезвісти відсутньої повідомлялося 4січня). За висновком судово-медичноїекспертизи, проведеної 4 січня, її смертьсталася внаслідок механічної асфіксії.За даним фактом додатково відкритокримінальне провадження за ч.4 ст.152 ККУкраїни (зґвалтування).

5 січня о22.30 у місті Запоріжжі в під’їзді житловогобудинку невідомий розпилив газ дратівливоїдії в обличчя місцевому жителю гр..Х,1986 р.н., заступнику директора товаристваз обмеженою відповідальністю «Меркурій»,й відібрав поліетиленовий пакет, у якомузнаходилося 300 тис. грн., після чого втік.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.4 ст.187 КК України(розбій).

6 січня о 23.10 у містіХмельницькому невідомий пострілом зневстановленої зброї пошкодив шибкидвох вікон квартири гр..Х, 1977 р.н., головиправління корпорації "Сварог ВестГруп”, депутата Хмельницької облради.Люди не постраждали. З місця подіївилучено деформовану кулю та пиж відмисливського набою 16-го калібру. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.4 ст.296 КК України(хуліганство).

7 січня о 6.20 у містіЧеркасах невідомий на вулиці Пастерівськійбіля свого будинку № 106 перекрив вентильна трубі газопостачання
згаданого тадвох сусідніх будинків. У результатіцього від газопостачання було відключено450 квартир. Вжитими заходами цього ж днягазопостачання всіх споживачіввідновлено. За даним фактом відкритокримінальне провадження за чі ст.296 ККУкраїни (хуліганство).

3 счня о 9.50 умісті Новомосковську Дніпропетровськоїобласті на порозі свого будинку знайденомертвим з вогнепальним дробовимпораненням грудей гр..Х, 1954 р.н., приватногопідприємця. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.І ст. 115 ККУкраїни (умисне вбивство).

1 січняоб 11.25 у місті Шостці Сумської областіна вулиці знайдено мертвим з вогнепальнимпораненням грудей місцевого жителягр..Х, 1992 р.н., безробітного. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

1січня о 17.20 у місті Бердянську Запорізькоїобласті на вулиці невідомий під часраптово виниклої сварки з невстановленоїзброї заподіяв дробове поранення плечамісцевому жителю гр..Х, 1990 р.н., безпостійного місця роботи (госпіталізовано).За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.І ст. 121 КК України(умисне тяжке тілесне ушкодження).

31грудня о 10.40 у місті Кривому РозіДніпропетровської області в лісосмузізнайдено обгорілі рештки людськоготіла. За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.І ст.115 КК України(умисне вбивство).

31 грудня о 20.30 уселі Тячівці Тячівського районуЗакарпатської ласті до будинку гр..Х,1982 р.н., приватного підприємця, шляхомвільного доступу, зайшли двоє невідомих.Вони під загрозою предмета схожого напістолет відібрали в господаря 200 тис.грн., після чого втекли.

30 грудня о9.40 у полі поблизу с. Посягви Гощанськогор-ну Рівненської області біля згорілогоавтомобіля марки «Рено» знайденообгорілий труп жителя м. Рівного Коцюби,безробітного, З місця події вилученотри гільзи калібру 9 мм та порожнютрилітрову пластикову каністру. Заданим фактом відкрито кримінальнепровадження за ч.І ст.115 КК України(умисне вбивство).

30 грудня о 10.10 умісті Костянтинівні Донецької областідо приміщення приватного ювелірногомагазину «Жемчуг» зайшли троє невідомиху масках. Вони під загрозою предметівсхожих на пістолети відібрали в продавцівювелірні вироби (сума збитків з’ясовується)й втекли. Заданим фактом відкритокримінальне провадження ч.З ст.187ККУкраїни (розбій).

29 грудня о 2.30 умісті Бахчисараї Автономної РеспублікиКрим на вулиці у двох приватнихторговельних кіосках виникли загорання(за попередніми даними внаслідокпідпалу), які були ліквідовані черездекілька хвилин. Люди не постраждали.Вогнем частково пошкоджено вказанікіоски. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.2 ст.194 ККУкраїни (умисне знищення або пошкодженнямайна).

28 грудня у місті ВовчанськуХарківської області на території звалищакомунального підприємства "Вовчанськаводопровідна дільниця” було знайденолюдський череп. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.І ст. 115 ККУкраїни (умисне вбивство).

28 грудняо 8.10 у місті Донецьку до міліції звернувсямісцевий житель, 1969 р.н., без постійногомісця роботи. Він заявив, що декількахвилин тому невідомий кинув на подвір’яйого будинку траурний вінок, до якогобуло прив’язано макет гранати Ф-1 тастрічку з погрозами. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.І ст.129 КК України (погроза вбивством).

27грудня о 21.45 у селищі Гостомелі Ірпінськоїміськради Київської області четвероневідомих у масках, шляхом пошкодженнядверей, проникли до будинку гр..Х, 1946р.н., співробітника прес-центру Київськогоціонального університету ім. Т. Шевченка.Нападники під загрозою предмета схожогона пістолет зв’язали господарку та їїчоловіка гр..У, 1955 р.н., без постійногомісця роботи, заподіяли їм тілесніушкодження й викрали 7 тис. доларів СШАта ювелірні вироби, після чого втекли.Потерпілі за медичною допомогою незверталися.

27 грудня о 22.30 у селіМрії Києво-Святошинського районуКиївської області троє невідомих умасках, шляхом пошкодження дверей,проникли до будинку гр..Х, 1971 р.н., директоратовариства з обмеженою відповідальністю«ХХ». Нападники під загрозою предметівсхожих на пістолети зв’язали господарята його дружину гр..У, 1964 р.н., лікаря, йвикрали 2 тис. євро, 1,7 тис. доларів США,8 тис. грн. і ювелірні вироби. Після чогозаволоділи автомобілем БМВ потерпілихй на ньому втекли.

27 грудня о 14.55 умісті Торезі Донецької області у своємубудинку уіпо знайдено мертвим з тілеснимиушкодженнями гр..Х, 1934 р.н., пансіонера,та в непритомному стані з аналогічнимиушкодженнями й ув’язаними кінцівкамийого дружину гр..У, 1932 р.н., пенсіонерку.Попередньо встановлено, що вночі 25грудня двоє невідомих, шляхом пошкодженнявікна, проникли до зазначеного будинку,заподіяли вказані тілесні ушкодженнягосподарям, викрали 7 тис. грн. та двамобільні телефони, після чого втекли.Дружину госпіталізовано. За даним фактомвідкрие кримінальне провадження за ч.2ст.121 та ч.4 ст.187 КК України (умисне тяжкетілесне ушкодження й розбій).

Упродовжночі 27 грудня в селищі ГребінкахВасильківського району Київськоїобласті невідомі, шляхом пошкодженнязамка вхідних дверей, проникли доприміщення приватного магазину«Господарчі товари» місцевого жителягр..Х, 1983 р.н., зрізали (ймовірно автогеном)задню стінку банкомату публічногоакціонерного товариства «УкрСиббанк»'й викрали контейнер, у якому знаходилося120 тис. гривень.

27 грудня о 16.00 у селіТернавках Сколівського району Львівськоїобласті до міліції звернувся місцевийжитель гр..Х, 1984 р.н., священнослужительцеркви «Введення в храм ПресвятоїБогородиці» Української Греко-Католицькоїєпархії. Він заявив, що впродовж останніхтрьох днів у зазначеному селі невідомі,шляхом пошкодження вікна, проникли доприміщення вказаної культової спорудий викрали з сейфу 5 тис. гривень.

Упродовжночі 27 грудня в селі Нижній ЯблуньціТурківського району Львівської областіневідомий, шляхом пошкодження замкавхідних дверей, проник до приміщенняцеркви «Преображення Господа ІсусаХриста» УПЦ Київського Патріархату йвикрав із сейфу 1640 гривень.

27 грудняо 16.45 в Оболонському районі міста Києвадо приміщення кредитної спілки"ШвидкоГроші” зайшов невідомий умасці. Він під грозою предмета схожогона пістолет відібрав у працівниківзазначеної спілки 5,7 тис. грн., післячого втік.

26 грудня о 19.30 на автодорозіпоблизу села Стоянки Києво- Святошинськогорайону Київської області невідомийзупинив автомобіль Сітроен під керуваннямжителя міста Києва гр..Х, 1983 р.н., приватногопідприємця. Нападник заподіяв тілесніушкодження власнику вказаноготранспортного засобу й викрав барсетку,у якій знаходилися 40 тис. грн., мобільнийтелефон та особисті документи, післячого втік. Потерпілому медичну допомогунадано без госпіталізації.

Уночі27 грудня в селищі Устинівці Кіровоградськоїобласті невідомий намагався підпалитивікно будинку Устинівського районногосуду, унаслідок чого було пошкодженошибку вказаного вікна. Люди не постраждали.За даним фактом відкрито кримінальнепровадження за ст. 194 КК України (умиснезнищення або пошкодження майна).

26грудня о 5.50 у місті Лозовій Харківськоїобласті на вулиці невідомий постріламиз невстановленої зброї гумовими кулямипоранив мсцевого жителя гр..Х, 1985 р.н.,без постійного місця роботи(госпіталізовано). З місця події вилученодві гільзи калібру 9 мм. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження заст.15 та ч.І ст.115 КК України (замах навбивство).

26 грудня впродовж ночі вмісті Херсоні невідомий, шляхомпошкодження вікна, проник до приміщенняІнституту землеробства Південногорегіону Української академії аграрнихнаук, зламав задню панель банкоматупублічного акціонерного товариства«Комерційний банк «Надра» й викравконтейнер, у якому знаходилося 70 тис.гривень.

24 грудня о 23.15 поблизу селищаТаромського Ленінської райради містаДніпропетровська троє невідомих умасках увірвалися до приміщення АЗСТОВ «Нефтек». Вони під загрозою предметасхожого на пістолет відібрали в операторівзгаданої АЗС близько 5 тис. грн. виручки,після чого втекли. 

25 грудня о18.50 у місті Харкові до приміщення ломбардуТОВ «Споживчий центр» зайшов невідомий.Він загрозою предмета схожого на пістолетвідібрав у місцевої жительки гр..Х, 1987р.н., начальника відділення вказаноготовариства, 8 тис. грн. виручки, післячого втік.

25 грудня о 18.20 у містіОдесі до міліції звернулася місцеважителька гр..У, 1964 р.н., директор Одеськогофіліалу акціонерного товариства«Українська фінансова група». Воназаявила, що декілька хвилин тому навулиці вказаного міста двоє невідомихзаподіяли тілесні ушкодження жителюцього ж міста гр..Х, 1973 р.н., касиру-контролерузазначеної філії, й вихопили в ньогосумку, у якій знаходилися 250 тис. грн.,які належать заявниці, після чого наавтомобілі «Субару» втекли. Потерпіломумедичну допомогу надано безгоспіталізації.

24 грудня о 16.10 умісті Молодогвардійську Луганськоїобласті до міліції звернулася місцеважителька гр..Х, 1980 р.н., викладач регіональноїакадемії трудових ресурсів. Вона заявила,що вісім годин тому вулиці зазначеногоміста троє невідомих захопили її доньку, 1999 р., ученицю загальноосвітньої школи,й на автомобілі ГАЗ вивезли на околицюсела Талового Краснодонського районузгаданої області та вимагали за їїзвільнення від родичів 500 тис. гривень.У подальшому, скориставшись відсутністюпостійного нагляду, донька втекла таповернулася додому. Вирішується питанняпро відкриття кримінального провадженняза ч.2ст.146КК України (незаконне позбавленняволі або викрадення людини).

24 грудняо 7.50 у Печерському районі міста Києвадо міліції звернувся архімандритКиєво-Печерської Лаври Лаврентій. Вінзаявив, що впродовж минулої ночі натериторії згаданої лаври невідомий,шляхом пошкодження вікна, проник доприміщення трапезної й викрав церковненачиння.

24 грудня о 14.30 у місті Луцькудо міліції звернувся народний депутатУкраїни гр..Х, 1966 р. народження. Вінзаявив, що п’ять хвилин тому на вулицізазначеного міста невідомий постріломз невстановленої зброї пошкодив боковескло його автомобіля «Мітцубісі»,унаслідок чого заявник отримав тілесніушкодження (медичну допомогу наданобез госпіталізації). З місця подіївилучено деформовану кулю калібру 4,5мм до пневматичної зброї. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.4 ст.296 КК України (хуліганство).

23грудня о 2.50 у місті Дніпропетровськудо приміщення АЗС "Велес Ойл” увірвалисятроє невідомих у масках. Один з нихздійснив постріл з невстановленої зброїв стелю, після чого нападники відібралиу оператора зазначеної АЗС 2,3 тис. грн.виручки й втекли. З місця події вилученогільзу калібру 9 мм та гумову кулю.

23грудня о 19.30 у Деснянському районі містаКиєва до приміщення
приватногоювелірного магазину «Золото і срібло»зайшли троє невідомих у
масках. Вонипід загрозою предмета схожого на пістолетнаправленого на працівника зазначеногомагазину викрали ювелірні вироби, післячого втекли. Сума збитків з’ясовується.

22грудня близько 5.00 у місті КременчуціПолтавської області до приміщення АЗСтовариства з обмеженою відповідальністю«Кремінь Нафта» зайшли троє невідомиху масках. Вони під загрозою предметівсхожих на пістолети відібрали у операторазазначеної АЗС близько 1 тис. грн. ручки,після чого втекли.

22 грудня о 4.20 умісті Ужгороді на вулиці сталосязагорання автомобіля "Хюндай” (запопередніми даними внаслідок підпалу)місцевого жителя гр..Х, 1961 р.н., співробітникаУжгородської міськради, яке булоліквідовано через декілька хвилин. Людине постраждали. Вогнем частково пошкодженовказаний транспортний засіб. За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.2 ст.194 КК України (умисне нищенняабо пошкодження майна).

21 грудня о17.40 у місті Єнакієвому Донецької областіу своєму будинку знайдено мертвими зтравмами голови гр..Х та її сестру гр..У,1926, 1940 р.н., обидві пенсіонерки). За данимфактом відкрито кримінальне провадженняза ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

21грудня о 9.30 у селі Андріївці Сватівськогорайону Луганської області до міліціїзвернувся місцевий житель гр..Х, 1961 р.н.,директор селянсько-фермерськогогосподарства. Він заявив, що ввечері 13грудня в зазначеному селі до йогобудинку, шляхом вільного доступу, зайшлитроє невідомих у масках. Вони заподіялитілесні ушкодження господарю та підзагрозою предмета схожого на обрізмисливської рушниці відібрали 30 тис.доларів США, 75 тис. грн., вироби із золотай зареєстровану мисливську рушницю,після чого втекли. Постраждалий замедичною допомогою не звертався.

21грудня о 16.50 у місті Миколаєві доприміщення відділення публічногоакціонерного товариства «Комерційнийбанк «ПриватБанк» зайшли троє невідомиху масках. Один з них здійснив постріл устелю з невстановленої зброї, післячого нападники відібрали в касира 10,1тис. грн. а 250 євро, й втекли. З місця подіївилучено гумову кулю та гільзу калібру9 мм.

21 грудня о 17.20 у місті Хмельницькомудо приміщення приватного товариства«Ломбард синдикат-плюс, Гулько такомпанія» зайшов невідомий у масці. Вінпід загрозою предмета схожого на пістолетвідібрав у касира ломбарду 5,1 тис. грн.та ювелірні вироби й втік.

21 грудняо 9.30 у полі поблизу села Конюшок-ТулиголівськихСамбірського району Львівської областівиявлено несанкціоновану врізкумагістрального нафтопроводу дочірньогопідприємства «ПрикарпатЗахідтранс”Південно-Західного відкритого акціонерноготовариства трубопровідного транспортунафтопродуктів. Забруднення прилеглоїтериторії не було. Проводитьсяперевірка.

20 грудня о 17.00 у містіЛуцьку після гасіння пожежі в квартирігр..Х, 1944 р.н., пенсіонерки, було знайденоз ножовими пораненнями обгорілий трупгосподарки. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.І ст. 115 ККУкраїни (умисне вбивство).

20 грудняо 3.35 у Дарницькому районі міста Києвадо приміщення каси ТОВ "Союз-Авто”зайшли двоє невідомих у масках. Один ізнападників з невстановленої зброїздійснив два постріли в стелю, а другийрозпилив газ дратівливої дії в обличчякасиру зазначеного товариства, післячого відібрали в неї 103 тис. грн. виручкий втекли. Потерпіла за медичною допомогоюне зверталася. З місця події вилученодві гільзи та частини гумових кулькалібру 9 мм.

20 грудня о 2.30 уСолом’янському районі міста Києва вбудинку місцевої жительки гр..Х, 1967 р.н.,без постійного місця роботи, сталасяпожежа (за попередніми даними внаслідокпідпалу), яку було ліквідовано черезгодину. Люди не постраждали. Вогнемповністю знищено дах будинку. З місцяподії вилучено дві скляні та однупластикову пляшку з залишкамилегкозаймистої рідини. За даним фактомвідкрито кримінальне провадження зач.2 ст.194 КК України (умисне знищення абопошкодження майна).

Hennadii Moskal 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини