MENU

В КИСИ напали на Табачника. Есть жертвы

3611 11

14 січня 2013 року охорона міністра-українофоба Табачніка напала на студентів Київського національного університету будівництва і архітектури. Інцидент стався під час презентації студентами архітектурного факультету дипломних проектів. Несподівано в університет увійшов міністр освіти Табачник – у супроводі охоронців і інших одіозних особистостей.

 Серед них – колишній міський голова Києва, а нині нардеп- «регіонал» Омельченко, що й досі лишається на волі після нищення Києва і вбивства жінки. У супроводі був і кум Табачніка Максим Луцький – проректор НАУ, автор антистудентського закону «Про вищу освіту», який знову намагаються проштовхнути. Як відомо, Луцький – мажоритарник-невдаха: попри масовий підкуп виборців, у Солом'янському районі столиці він програв вибори до Верховної Ради України, посівши лише третє місце. Запросив Табачніка до КНУБА його колишній помічник Петро Куліков, якого, незважаючи на протести студентства, поставили ректором головного архітектурного вишу України.

Звичайно, поява цих візитерів не могла не викликати обурення у студентів і викладачів. Табачніка зустріли вигуками «Ганьба!», «Табачніка на нари!», «Кулікова, Табачніка – геть!» та ін. За наказом чиновників охоронці напали на невдоволених студентів, почали їх бити й трощити камери. Спротив тільки посилився, тож, міністр зі своїм почтом поспішив втекти до ректорату. Така хамська поведінка вже стала ганебною традицією для всіх представників Партії регіонів та їхніх «бичків».

У цей час на вулиці збирається дедалі більше невдоволених студентів, серед яких чимало прихильників «Студентської Свободи». Коли посадовці повертались до своїх мерседесів, їх знову зустріли відповідними вигуками і сніжками.

Після побаченого до представників «Студентської Свободи» почали звертатися вдячні студенти КНУБА і пропонувати на майбутнє свою допомогу.

Голова Київської «Студентської Свободи» Андрій Бардис розповів: «Відразу після інциденту одного зі студентів-учасників конфлікту запросили в деканат «на розмову». Попри очевидне свавілля охоронців, представники керівництва вишу почали звинувачувати студентів у «негідній поведінці» і соромити їх. Проте справжній українець не буде терпіти знущання над своєю країною і завжди гідно відповідатиме антиукраїнським силам. Кожен негідник незабаром відповість за свої злочини. «Студентська Свобода» неодноразово заявляла, що ворога України Табачніка зустрічатиме протестами де б він не з'явився. До такої протидії закликаємо кожного українця».

 
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини