MENU

Ведущие украинских каналов хвастаются незнанием украинского языка

618 0


Чи можна відживититеперішні українські телеканали? 

Напевно,що ні. І не треба цього робити, бо заостанні 10-15 років туди набрали людей звідверто антиукраїнським світоглядом,які показово хизуються своєюпротиукраїнськістю. Наприклад, чималозаводіїв з так званих «провіднихукраїнських каналів» у суспільнихмережах хизуються незнанням українськоїмови, не сприймають України, як держави,матюкають патріотично налаштованихдописувачі. Все це робиться постійнота послідовно. Бо все, що пов’язане зУкраїною, україно- чи російськомовне,для них є чужим…

Якщо таким«праффісіаналам» долучити щосьпроукраїнське, то вони підступнотворитимуть хитрі підлості (саботаж)…

Новеукраїнське телебачення має розпочатисяз нових, незаанґажованих людей, як це усвій час зробив Олександр Роднянський.У ту пору телеканал «1+1» став провідникомрозвитку українських телемедій, взірцемдля наступних телевтілень.

Теперішні«телемонстри» часто створювалися незнавцями, а будь-ким, хто мав можливістьстворити собі таку забавку або потрапититуди на роботу. Там тривають війни забудь-що, але тільки не в площині творчогорозвитку, пошуку і вигадки. 

Такіпрофесії, як режисер, сценарист, оператор,новинар, тощо, які є визначальними длябудь-якого телеканалу в світі, в Україністали другорядними, майже непотрібними.

Щобине платити професіоналам, на ці посадинабирають молодих людей, і вони виконуютьсвої обов’язки формально. Насправді,псевдотворчим процесом керують зовсімінші. Бо переважають ґенеральні директориі впровадники, часто без профільноїосвіти і без тями про те, чим керують.Головний їх довід − я вже давно тутпрацюю, головна спонука − переконативласника каналу виділити на створеннятелеформату якомога більшу суму....

Юрко ЗЕЛЕНИЙ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини