MENU

Блеф Януковича не воспринимают ни на Западе, ни на Востоке - Турчинов

752 1

КерівництвоЄС вже вкотре заявляє, що в Україниніякого шляху до Європи не може бути,поки не припиняться політичні репресії,поки не опиняться на свободі Тимошенко,Луценко та інші політв‘язні, поки неприпиниться тотальна корупція таекономічне безумство уряду і безправ‘ямільйонів. 

Аукраїнська влада, безумно озираючисьнавкруги і завчено посміхаючись,продовжує декларувати свої «європейські»прагнення і приречено пояснює скількикамер відеоспостереження за ГОСТамиповинно бути в палаті Юлії Тимошенко.Це, мабуть, для того, щоб з усіх ракурсівроздивитись свою «європейськуперспективу».

Вони загнали себе вглухий кут. Їх блеф вже не сприймаютьні на Заході, ні на Сході. Вони ніяк нехочуть зрозуміти, що вихід з цього куталише один: припинити вакханалію політичнихрепресій, випустити Тимошенко та іншихполітв‘язнів, припинити грабувати тапринижувати власну країну. У випадку жпродовження гри в наперстки з європейцями,Янукович і компанія отримають найпотужнішукризу міжнародної ізоляції та невідворотнісанкції, що в свою чергу поставить хрестна цьому режимі та його міркуваннях прокількість камер для окремо взятогополітв‘язня.

Олександр ТУРЧИНОВ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини