MENU

Оппозиция поддержала инициативу женщин-депутатов, присоединившихся к протесту Тимошенко

544 3

  

Заява Об’єднаноїопозиції «Батьківщина»:

Об’єднанаопозиція «Батьківщина» висловлює своюсолідарність та повністю підтримує діїсвоїх політичних соратників – народнихдепутатів Олександри Кужель, ЛюдмилиДенісової та Тетяни Слюз, які приєдналисядо акції громадянської непокори ЮліїТимошенко.

Їх мужній вчинок вжепродемонстрував всій Україні та світу,що ніхто не має права безкарно і цинічнознущатися над жінками та їхньою гідністю,навіть якщо вони перебувають в ув’язненніта є політичними опонентами нинішньогозлочинного та антиукраїнського режимуЯнуковича.

«Батьківщина» вимагаєвід влади негайно виконати всі вимогиучасників акції громадянської непокори:припинити незаконне відеоспостереженняв палаті Юлії Тимошенко, відсторонитичоловіків від відеонагляду, припинитипостійні принизливі особисті обшукита огляди, забезпечити законне праволідера опозиції на телефоннідзвінки.

Виконання цих вимог повиннопоширюватися не лише на Юлію Тимошенко,але й на всіх жінок, які перебувають вув’язненні.

В протилежному випадку,масові акції громадянської непокори ісолідарності із Юлією Тимошенко тажінками-депутатами, які приєдналися донеї, будуть розгорнуті Об’єднаноюопозицією «Батьківщина» по всійУкраїні.

Ми також звертаємося довсіх міжнародних організацій, ОБСЄ, ЄС,Європарламенту, ПАРЄ з вимогою датиналежну оцінку грубому порушенню праві свобод жінок-ув’язнених в Україні,зокрема, прав і свобод лідера українськоїопозиції Юлії Тимошенко.

Спільнимизусиллями, проявивши свою солідарність,волю ми зупинимо це варварство ібеззаконня по відношенню до жінок, якенеможливо уявити в цивілізованих країнахсьогодні, на початку 21-го століття, усамому центрі Європи.

Юлія ТИМОШЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини