MENU

Ситуация вокруг Тимошенко дает понять, что Янукович повторит судьбу Каддафи — Кармазин

1810 3

Поступово цей курс перейшов в аморальні, бандитські кроки. Як би у тих людей, які побили Тимошенко, силоміць викинули жінок-депутатів, була честь і в тих, хто давав такі вказівки – вони б застрелилися. 

Але, це не чоловіки,  їх вчинки не чоловічі і не людяні, а тому і відповідь народ дасть відповідну, боюсь, близьку до ситуації з Каддафі. Все йде до того. Адже ситуація навколо Тимошенко дає чітко зрозуміти, що з пересічним громадянином, тим паче ніхто рахуватися не буде, якщо навіть таких політиків репресивна провладна машина намагається переїхати, але поки, лише, намагається.

Тимошенко дала приклад всім українцям, як потрібно відстоювати свої права в таких умовах і при таких «роскладах», це щоб зрозуміло було політичній «еліті», про що йде мова.

Янукович і  Тимошенко ведуть так званий політичний двобій, в якому, навідміну від Тимошенко, Янукович використовує будь які методи дляперемоги.  Іншими словами, він займається шулерством за ігровим столом,розуміючи, що козирів у нього не залишилось. І не за горами той час,коли буде зіграна остання партія, в якій він потерпить поразку, аджевикористовував весь час «кропльоні карти».  

Юрій КАРМАЗІН

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини