MENU

Украина является заложником детских травм Януковича - блогер

2204 8

 

Знаєте, чому нинішня (регіональна) влада - найгірша з усіх можливих за останні років 40? 

Вона не просто не виконує якихось функцій, а ламає головну неписану угоду між «владною елітою» та суспільством. Вона навіть гірша за брєжнєвізм, який принаймні проявляв якісь ознаки патерналізму, намагався тримати планку, хоч і жалюгідну. Недарма ж люди досі з вдячністю згадують брєжнєвську «стабільність».

Думаю, найпростіше цю угоду можна було б описати так: «якщо б'єш, то трохи дбай, а якщо не дбаєш, то хоч не заважай». Але ця влада зуміла обернути цю неписану угоду так: вона б'є, не дбає і заважає одночасно. 

Крім того, не можна будувати щось на кшталт авторитаризму з повною узурпацією влади і жити, як Ротшильд. У цьому головна неадекватність цієї «еліти». Бо якщо авторитаризм, то сталінська шинель на цвяху, а не Межигір'я. Люди не повірять ніколи у твій авторитаризм, якщо ти хоч трохи не добрий. А ти недобрий зовсім. Це видно і цього не змінити. От навіть Кучма мав у собі щось людське. 

Не можна водночас закручувати гайки, встромляти палки в колеса і забивати болт. Це неминуче призведе до протиріч. Країна як заручник дитячих травм однієї людини - це занадто.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини