MENU

История доказывает, что любая оппозиция становится властью, это аксиома — Зорян Шкиряк

845 2

Регіонали сьогодні,вже традиційно, застосували свої брудніпровокаційні «заготовки» на суді у ЮліїТимошенко. Гепа-Допа, вкотре, зігналимахрових бандюганів, а також проплаченихбабульок і нещасних бюджетників наплощу під харківський суд. Знову дешевіпровокації, знову відвертий кримінал,знову облиття нардепів (АваковаАбдуллінаБондарєва) зеленкою. Нічогонового. У ригів фантазії - нуль!Параноїдальна шизофренія! Власне,очікувати від них чогось іншого неварто, адже це все на що вони здатні. Вцьому весь їхній політичний «шарм».Їхнім прихильникам настав час добрезадуматись...


Ну і звичайно, зновуповна і беззаперечна допомога злочинцямз боку «доблестных» харківсьих мєнтів.В Харкові міліція повністю підкоренакримінальним елементам, на чолі зкернесом. Їм байдуже до Конституції тазаконів, вони виконують виключно накази«братви».


Зрештою, зеленка на суді - цезлочин. Він може кваліфікуватися як«першкоджання діяльності народногодепутата України». А це кримінальнавідповідальність і навіть тюрма.

Звичайно,поки при владі урки, покарати негідниківбуде неможливо. Але Янукович і йогорежим не вічні. Історія доводить, щобудь-яка опозиція, раніше чи пізніше,стає владою. Це аксіома. Отже, раніше чипізніше, злочинці відповідатимуть, іперед Богом, і перед людьми. По-тихеньку,але цей час наближається. Скоро.

Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини