MENU

«Юлию Тимошенко решили физически уничтожить в колонии» - Турчинов

1474 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Юлію Тимошенко вирішили фізично знищити у колонії. Сьогодні Сергій Власенко лише після зустрічі з нею зміг дізнатися, що саме за «обстеження» було від МОЗ на святах. Близько десятої вечора 6 січня, прийнявши ліки від ГРВІ, які надали їй працівники в‘язниці, вона втратила свідомість. 

Після цього 20 хвилин її співкамерниця не могла достукатись до охоронців, щоб ті викликали медиків. 20 хвилин! І це в камері, в якій цілодобово працює відеоспостереження.

Медичний персонал, що прибув, зміг повернути її з тиском 60/40 до свідомості лише о дванадцятій ночі. Зранку терміново повезли лідера «Батьківщини» на обстеження до клінічної лікарні. Офіційної відповіді на питання, чому Юлія Володимирівна знепритомніла так і не надали. 

В той же час чиновники АП та МОЗ розповсюдили «святкову» інформацію про стабільний стан здоров‘я лідера опозиції.

Що відбулось і чому це сталося, ми не знаємо, і не дізнаємось поки до Тимошенко не пустять незалежних медичних експертів. А спробу фізичного знищення головного опонента режиму за колючим дротом, ми зможемо зупинити тільки звільнивши Юлю та Україну!»

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини